Woonboerderijen te koop in Limburg

Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van woonboerderijen te koop, gelegen op prachtige en unieke locaties in de buitengebieden van Limburg. Ontdek het ultieme buitenleven en verken de talloze mogelijkheden die een woonboerderij te bieden heeft. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, waarbij wij u graag assisteren bij het vinden van uw droomwoning op het Limburgse platteland. Vergeet ook niet ons complete aanbod van woonboerderijen in andere provincies te raadplegen.
Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed? Bekijk dan ons aanbod boerderijen met een agrarische bestemming te koop in Limburg op Agriteam.nl.

4 WoonboerderijenSt Wilbertsweg 22, Geijsteren

Woonboerderij in Limburg
€ 950.000


Schaapsweg 3, Ottersum

Woonboerderij in Limburg
€ 895.000

Eindweg 9, Middelaar

Woonboerderij in Limburg
€ 785.000

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Limburg

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

In de regio Limburg kunt u vertrouwen op de expertise van twee Landelijk-wonen vestigingen. Allereerst hebben we Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied, waar gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs gevestigd zijn in Sint Anthonis. Zij staan graag voor u klaar om u te helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Daarnaast is er Landelijk-wonen Rijk van Nijmegen, waar gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur William Peters gevestigd is in Plasmolen. Hij is uw deskundige partner bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij, niet alleen in Limburg, maar ook in Gelderland. 

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.