Woonboerderij te koop in Gelderland - Koningin Wilhelminaweg 43, Groesbeek

Woonboerderij in Gelderland
€ 685.000
1500 m² perceel
216 m² wonen
9 kamers

Woonboerderij in Gelderland!

Bent u op zoek naar een ruime woonboerderij in de prachtige omgeving van Groesbeek?
Dan is dit uw kans!

Deze woonboerderij met een inhoud van 900 m³ en maar liefst 7 slaapkamers, wordt te koop aangeboden op een ruim perceel van circa 1.500 m². Op het perceel wordt tevens een nieuwe schuur gebouwd met een oppervlakte van 40 m².
Het is gelegen aan de rand van het buitengebied in Groesbeek, met vergezichten over de weilanden, akkerland en uitzicht op het Reichswald.
De woning is weliswaar enigszins gedateerd en heeft onderhoud nodig, maar heeft veel potentie om het te verbouwen tot een fraaie woonboerderij!
Vanaf de zijstraat De Mies, komt u via de grote achtertuin bij de woning. Vanuit de voordeur begeeft u zich in de ruime hal, met het toilet en fonteintje. Aansluitend komt u in de zeer ruime woonkeuken met keukenopstelling. De woonkeuken biedt toegang tot de provisiekelder, slaapkamer en woonkamer. Aangrenzend is de royale woonkamer gesitueerd en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Laat je creativiteit hier de vrije loop. Maak van de slaapkamer een kantoorruimte of betrek het bijvoorbeeld bij het woongedeelte. Tevens is het mogelijk om er vergunningsvrij een gedeelte aan te bouwen.
Via de vaste trapopgang in de keuken bereik je de eerste etage. Door de uitbreiding op de voormalige hooizolder, zijn er in totaal 6 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd op de eerste verdieping. Al deze kamers staan wederom voor mogelijkheden, zoals een badkamer of masterbedroom met grote dakramen of dakkapel, van waaruit u een geweldig wijds uitzicht hebt. Dat is pas lekker wakker worden!

Algemeen
De woning is traditioneel gebouwd in spouw. Het zadeldak is gedekt met gebakken dakpannen. De kozijnen zijn van hardhout, gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Het object wordt verwarmd via centrale verwarming middels een CV-combiketel.

Bestemming
De bestemming van deze locatie is “wonen”.
Het is, onder voorwaarden, mogelijk om de woning te splitsen naar 2 wooneenheden.

Situering
Het object is gelegen in het buitengebied tussen “De Horst” en Groesbeek. Het kerkdorp “De Horst” heeft een basisschool en kinderopvang, een cafetaria, voetbalvereniging, korfbalvereniging, schutterij en 2 cafés.
Vanuit deze locatie zijn er veel mogelijkheden om te wandelen in het nabij gelegen Reichswald of wandelpaden langs “De Ren” en naar de het natuurgebied “De Bruuk”.

Het centrum van Groesbeek ligt slechts op een afstand van circa 1,5 km.
Groesbeek staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Verder heeft Groesbeek alle voorzieningen zoals vele winkels, gezondheidscentrum, basisscholen, middelbare school, kinderopvang, sportvelden en het openbaar vervoer.
De universiteitsstad Nijmegen en uitvalswegen zoals A73 (Nijmegen-Venlo) en A77 richting Duitsland zijn in 15 autominuten te bereiken.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 685.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-05-08
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 216
Bruto inhoud m3 900
Oppervlakte overige inp. ruimten 37
Perceel oppervlakte 1500

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen gedeeltelijk dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 7

Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Buiten bebouwde kom
Vrij uitzicht

Energie verbruik
Energie klasse F

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1948

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Gelderland

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

In de regio Gelderland kunt u rekenen op de expertise van verschillende Landelijk-wonen vestigingen. Allereerst hebben we Landelijk-wonen Midden-Nederland, gevestigd in Ede. Hier kunt u vertrouwen op een persoonlijk gesprek waarin ze graag met u de mogelijkheden bespreken om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis. Daarnaast hebben we Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied, gevestigd in Sint Anthonis. Hun gecertificeerde makelaars kunnen u realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio, met hun uitgebreide kennis en ervaring. Ook hebben we Landelijk-wonen Rijk van Nijmegen, waar gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur William Peters gevestigd is in Plasmolen. Hij staat klaar om u te helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied.