Woonboerderijen te koop in Gelderland

Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van woonboerderijen te koop, gelegen op prachtige en unieke locaties in de buitengebieden van Gelderland. Ontdek het ultieme buitenleven en verken de talloze mogelijkheden die een woonboerderij te bieden heeft. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, waarbij wij u graag assisteren bij het vinden van uw droomwoning op het Gelderse platteland. Vergeet ook niet ons complete aanbod van woonboerderijen in andere provincies te raadplegen.
Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed? Bekijk dan ons aanbod boerderijen met een agrarische bestemming te koop in Gelderland op Agriteam.nl.

8 WoonboerderijenOmmerenveldseweg 35, Ommeren

Woonboerderij in Gelderland
€ 875.000

Wolfhoeksestraat 19, Elst

Woonboerderij in Gelderland
€ 995.000

Maasdijk 128, Aalst

Woonboerderij in Gelderland
Prijs op aanvraag

IJkelaarstraat 1, Overasselt

Woonboerderij in Gelderland
Prijs op aanvraag

Molenstraat 4, Millingen aan de Rijn

Woonboerderij in Gelderland
Prijs op aanvraag

Ravenstraat 33, Oene

Woonboerderij in Gelderland
€ 725.000

Julianastraat 20, Valburg

Woonboerderij in Gelderland
Vraagprijs: € 1050000

Pastoor van Tielstraat 88, Leuth

Woonboerderij in Gelderland
€ 699.000

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Gelderland

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

In de regio Gelderland kunt u rekenen op de expertise van verschillende Landelijk-wonen vestigingen. Allereerst hebben we Landelijk-wonen Midden-Nederland, gevestigd in Ede. Hier kunt u vertrouwen op een persoonlijk gesprek waarin ze graag met u de mogelijkheden bespreken om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis. Daarnaast hebben we Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied, gevestigd in Sint Anthonis. Hun gecertificeerde makelaars kunnen u realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio, met hun uitgebreide kennis en ervaring. Ook hebben we Landelijk-wonen Rijk van Nijmegen, waar gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur William Peters gevestigd is in Plasmolen. Hij staat klaar om u te helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied.