Open huis

Woonboerderij te koop in Flevoland - Leemringweg 6, Marknesse

Woonboerderij in Flevoland
6589 m² perceel
103 m² wonen
5 kamers

Woonboerderij in Flevoland!

Namens opdrachtgever biedt Agriteam Makelaars Flevoland aan:

Vrijstaande woonboerderij Zeeuws type woonboerderij gelegen op loopafstand van het polderdorp Marknesse.

Dit zeer gewilde type boerderij biedt tal van mogelijkheden v.w.b. wonen, werken en hobby. Het houden van dieren, kangeroe wonen, Bed & Breakast, het stichten van een kleinschalig bedrijf of een kantoor/praktijkruimte aan huis behoord tot de mogelijkheden.
Landelijk gelegen met vrij uitzicht vanaf het oosten tot het westen over de landerijen en toch direct aanliggend aan het op een na grootste polderdorp Marknesse maakt deze locatie uniek.

Het dorp Marknesse biedt een ruime middenstand, lagere scholen, een rijk verenigingsleven en een goed sociaal leefklimaat. De locatie ligt slechts op steenworp afstand van de bebouwde kom.
Op slechts ca. 6 km. afstand ligt Emmeloord, het grootste dorp van de Noordoostpolder en bekleed een centrum functie voor de gemeente. Deze centrum functie brengt met zich mee dat hier bijna alle faciliteiten te vinden zijn zoals winkelcentra, basis- en middelbare scholen, zwembad, bioscoop en noem maar op.

Dit erf wat oorspronkelijk een oppervlakte had van ca. 5800 m² is in het verleden uitgebreid met 1640 m² gelegen achter op het direct naastgelegen erf van nr. 4 zodat de totale ondergrond ca. 7500 m² bedraagt.
Het woongedeelte van het hoofdgebouw heeft in de loop der jaren enkele aanpassingen ondergaan waardoor naast gang, toilet en kelder de woonkamer is vergroot en er sprake is van een separate ruime woonkeuken met serredeuren welke toegang verschaffen tot het op het zuiden gerichte terras.
Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet aanwezig.
De zolder welke bereikbaar is met een Vlizo trap is beloopbaar.

Het schuurgedeelte is nog in originele staat doch in goede staat wat tal van mogelijkheden biedt om het gebouw geheel aan uw woonwensen aan te passen.
Naast de originele wagenberging zijn twee ruime bedrijfsgebouwen aanwezig waarvan de bouwkundige staat als matig moet worden omschreven.

Bestemming: Het oorspronkelijke erf op nr. 6 heeft een agrarische bestemming, daarentegen heeft de 1640 m² erf uitbreiding achter nr. 4 een woonbestemming.
Het nu nog op het verkochte rustende recht van overweg naar de achtergelegen kavels cultuurgrond zal op korte termijn kunnen worden opgeheven zodat het erf een geheel vrije ligging verkrijgt.

Deze woonboerderij wordt d.m.v. inschrijving verkocht. Er kan geboden worden vanaf € 635.000,- k.k. waarbij verkoper het recht van gunning voorbehoud.
https://app.eerlijkbieden.nl/auction/660ea205fb246246b545551f (sluitingsdatum is vrijdag 26 april om 16:00 uur)

Kijkdagen:
Donderdag 18 april 2024 tussen 15:00 - 17:00 uur
Vrijdag 19 april 2024 tussen 15:00 - 17:00 uur



Kenmerken


Overdracht
Prijscode Verkoop bij inschrijving
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-03-20
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 103
Bruto inhoud m3 1247
Oppervlakte externe bergruimten 1033
Oppervlakte overige inp. ruimten 233
Perceel oppervlakte 6589

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom

Energie verbruik
Energie klasse G

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1951

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.