Verkocht

Eengezinswoning te koop in Overijssel - Bennekerstraat 3, Albergen

Eengezinswoning in Overijssel
€ 489.000
669 m² perceel
180 m² wonen
7 kamers

Eengezinswoning in Overijssel!

Mag het ietsje meer zijn? Dit huis is alles behalve standaard en uiterst comfortabel en royaal uitgevoerd! Deze woning onderscheidt zich onder andere door de ruime kavel van 669 m² met optimale privacy en zonnige tuin op het zuiden. De woning heeft maar liefst een inhoud van 760 m³ en beschikt over een volledig geïsoleerde garage/berging van 50 m² welke multifunctioneel en voor meerdere doeleinden geschikt is.

Deze woning is in 1997 onder architectuur gebouwd, volledig geïsoleerd, en bouwkundig gezien verkeert de woning in uitstekende staat en is keuring onderhouden. De woning is grotendeels voorzien van vloerverwarming aangestuurd door een CV-ketel (Remeha) uit 2018. Het betreft een CV-systeem met zoneregeling, waardoor voor iedere ruimte de temperatuur afzonderlijk te regelen is.

Kortom, een bezichtiging meer dan waard! Laat u verrassen op deze toplocatie en ervaar de rust, ruimte en privacy....

Begane grond:
Via de entree komen we in de ruime hal met vide voorzien van lichte wanden (metselwerk) en een tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de hal heb je toegang tot de toiletruimte, garderobehoek, trapopgang naar de eerste verdieping en de leefkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren naar het (overdekte) terras. Via ensuite deuren loop je van de keuken naar de woonkamer met erker. De woonkamer en keuken zijn beide voorzien van dezelfde tegelvoer met uiteraard weer vloerverwarming. Zoals gebruikelijk hebben we ook een achterdeur en via deze deur kom je binnen in de bijkeuken en is er weer toegang tot de leefkeuken.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap lopen we naar de overloop. De overloop is ruim, licht en voorzien van hetzelfde metselwerk als in de hal (vide). Vanaf de overloop is er toegang tot 5 slaapkamers en de badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel. Tevens is er toegang tot een separaat toilet, washok en CV-ruimte.

Tweede verdieping:
Via de vlizotrap lopen we naar de zolder. De zolder is in gebruik als opslagruimte en heeft een oppervlakte van circa 77 m².

Tuin
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en gelegen op het zonnige zuiden. De tuin is goed bereikbaar, vanaf het oprit, via een brede toegangspoort van circa 4 meter breed. Tevens is de tuin voorzien van een sproei installatie.

Omgeving en bereikbaarheid
Albergen is een bruisende kern in de gemeente Tubbergen met een goede middenstand, een bloeiend bedrijfsleven en tal van voorzieningen waaronder diverse sportverenigingen en een basisschool. Op enkele autominuten afstand ligt Almelo, maar ook Tubbergen, Borne, Ootmarsum en de autosnelweg A1 zijn binnen een mum van tijd te bereiken.

Bijzonderheden:
- Inhoud van maar liefst 760 m³
- Royale kavel van 669 m²
- 5 grote slaapkamers op de bovenverdieping
- Elke ruimte in huis een eigen temperatuur c.q. thermostaat
- Zonnige tuin op het zuiden met veel privacy
- In 2019 is de bovenverdieping grotendeels gerenoveerd/geschilderd.
- Multifunctionele royale garage met smeerput.
- Sproei installatie in de tuin

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 489.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-06-20
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 180
Bruto inhoud m3 760
Oppervlakte overige inp. ruimten 121
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 8
Perceel oppervlakte 669

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging In woonwijk

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1997