Verkocht

Eengezinswoning te koop in Noord-Brabant - Wanroijseweg 7, Mill

Eengezinswoning in Noord-Brabant
€ 419.000
680 m² perceel
335 m² wonen
7 kamers

Eengezinswoning in Noord-Brabant!

Deze woning moet u zien! Sfeervolle vrijstaande woning met atelier en tuin op een perceel van 680 m². Deze woning met atelier is zeer geschikt voor “wonen met beroep aan huis”.

De woning
De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Via de hal met toilet, komt u in de royale, gezellige woonkamer met open keuken. Door de raampartijen is er veel lichtinval in de woonkamer. De keuken is voorzien van een landelijke keukenopstelling met apparatuur. Vanuit de woonkamer en keuken is er toegang tot een hal met de trappen naar de provisiekelder (7 m²) en eerste verdieping. Vanuit deze hal is eveneens de gang met achteringang te bereiken. De gang biedt toegang tot een tweetal slaapkamers, een kantoortje, een toilet en een badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet. De gang biedt tevens toegang tot een atelier met een verhoogde zithoek met houtkachel en zicht op de tuin. Het dak is geheel licht doorlatend en aan de achterzijde kunt u middels openslaande deuren naar de tuin. Via het atelier is de voormalige smederij/garage van circa 65 m² bereikbaar. De meterkast zit in deze ruimte. Boven de voormalige smederij/garage bevindt zich een bergzolder.

Op de eerste verdieping van de woning bevindt zich een badkamer met douche, wastafel en toilet en een tweetal slaapkamers.

Tuin:
De tuin is toegankelijk via het atelier en is aangelegd met terrassen, borders en gazon. De tuin biedt veel privacy.

Algemeen
De woning is gebouwd in 1935. De woning is oorspronkelijk als woning met smederij gebouwd en is in latere jaren geheel aangepast als woning met kunstenaarsatelier.
De woning met atelier verkeert in een prima staat van onderhoud en ademt met name in woning en atelier een bijzondere sfeer uit, welke moeilijk in foto’s is over te brengen. Indien u op zoek bent naar een dergelijk object is een bezichtiging zeker aan te bevelen.
In 2001 zijn de woning en het atelier totaal gerenoveerd: elektra, stucwerk, vloeren, keuken, kozijnen voorzijde en zijgevel en deuren zijn vervangen. De muren van de woning zijn geïsoleerd, alsmede het dak (m.u.v. de kinderkamer). De riolering is in 2014 opnieuw aangelegd met pvc-pijpen. In 2016 is een nieuwe c.v.-ketel (Nefit Topline) geïnstalleerd.

Situering:
Gelegen in de bebouwde kom van Mill, met de voorzieningen op loopafstand. In het centrum zijn diverse winkels (zoals supermarkten, Hema, Etos, Gall & Gall, bakkers, groentewinkel, slager) en voorzieningen (zoals Fitland XL en Via Sana) aanwezig zijn. Mill beschikt over een rijk verenigingsleven. Verder is er een brede school en vervolgonderwijs in de vorm van een VMBO. De A73 (Nijmegen-Venlo) ligt op een afstand van 8 km.


Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 419.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-06-15
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 335
Bruto inhoud m3 1780
Oppervlakte externe bergruimten 9
Oppervlakte overige inp. ruimten 82
Perceel oppervlakte 680

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1935