Woonboerderijen te koop in Friesland

Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van woonboerderijen te koop, gelegen op prachtige en unieke locaties in de buitengebieden van Friesland. Ontdek het ultieme buitenleven en verken de talloze mogelijkheden die een woonboerderij te bieden heeft. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, waarbij wij u graag assisteren bij het vinden van uw droomwoning op het Friese platteland. Vergeet ook niet ons complete aanbod van woonboerderijen in andere provincies te raadplegen.
Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed? Bekijk dan ons aanbod boerderijen met een agrarische bestemming te koop in Friesland op Agriteam.nl.

3 WoonboerderijenLange Leane 6, Workum

Woonboerderij in Friesland
€ 600.000

Herenweg 24, Oosterzee

Woonboerderij in Friesland
€ 895.000

Midlansdyk 6, Goenga

Woonboerderij in Friesland
Vraagprijs: € 589000

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Friesland

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

In de regio Friesland kunt u vertrouwen op Landelijk-wonen Noord. Hier staan gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs, Pier Bakker en Theunis Jensma, voor u klaar om u te assisteren bij de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied van Noord-Nederland. In een persoonlijk gesprek zullen Pier en Theunis graag met u de mogelijkheden bespreken om de eerste stappen te zetten richting uw droomhuis!

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.