Woonboerderijen te koop in Flevoland

Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van woonboerderijen te koop, gelegen op prachtige en unieke locaties in de buitengebieden van Drenthe. Ontdek het ultieme buitenleven en verken de talloze mogelijkheden die een woonboerderij te bieden heeft. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, waarbij wij u graag assisteren bij het vinden van uw droomwoning op het platteland van Flevoland. Vergeet ook niet ons complete aanbod van woonboerderijen in andere provincies te raadplegen.
Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed? Bekijk dan ons aanbod boerderijen met een agrarische bestemming te koop in Flevoland op Agriteam.nl.

2 WoonboerderijenLeemringweg 6, Marknesse

Woonboerderij in Flevoland
Verkoop bij inschrijving

Oosterringweg 17, Luttelgeest

Woonboerderij in Flevoland
€ 775.000

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Flevoland

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

In de regio Flevoland kunt u rekenen op de expertise van de gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs van Landelijk Wonen Flevoland. Met hun uitgebreide ervaring en brede netwerk staan ze klaar om u deskundig en realistisch advies te geven bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij.

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.