Woonboerderijen te koop in Drenthe

Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van woonboerderijen te koop, gelegen op prachtige en unieke locaties in de buitengebieden van Drenthe. Ontdek het ultieme buitenleven en verken de talloze mogelijkheden die een woonboerderij te bieden heeft. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, waarbij wij u graag assisteren bij het vinden van uw droomwoning op het Drentse platteland. Vergeet ook niet ons complete aanbod van woonboerderijen in andere provincies te raadplegen.
Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed? Bekijk dan ons aanbod boerderijen met een agrarische bestemming te koop in Drenthe op Agriteam.nl.

0 Woonboerderijen


Geen aanbod in deze categorie? Wij helpen u graag verder!

Bent u op zoek naar een specifiek type woning in het landelijke gebied, maar is er momenteel geen aanbod? Geen zorgen, Landelijk Wonen staat voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw droomwoning. Hoewel het aanbod soms even niet aansluit bij uw voorkeuren, betekent dit niet dat uw zoektocht hoeft te stoppen.

Onze ervaren makelaars staan graag voor u klaar om u deskundig en realistisch te adviseren, zelfs wanneer er tijdelijk geen passend aanbod is. Met onze kennis en uitgebreid netwerk kunnen wij u bijstaan in het vinden van uw ideale woning. Neem contact op met Landelijk Wonen om samen de volgende stap te zetten naar uw ideale landelijke woning.

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Drenthe

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

In de regio van Drenthe kunt u vertrouwen op Landelijk-wonen Z.O. Drenthe. Gert Lubbers, een gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur, is gevestigd in Dalen en staat klaar om u te assisteren bij de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Ook kunt u terecht bij Landelijk-wonen Zuidlaren, waar Koen Warners, een gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur, in een persoonlijk gesprek graag met u de mogelijkheden bespreekt om de eerste stappen naar uw droomhuis te zetten.

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.