Verkocht onder voorbehoud

Landhuis te koop in Noord-Brabant - Grote Voort 6a, Hilvarenbeek

Landhuis in Noord-Brabant
€ 1.375.000
10550 m² perceel
180 m² wonen
5 kamers

Landhuis in Noord-Brabant!

Omschrijving object:

Modern stijlvol vrijstaand landhuis, op een ruim perceel van 10.550 m² (minder grond is bespreekbaar) aan de rand van het mooie Hilvarenbeek. Het landhuis is medio 2008 onder architectuur van Bedaux de Brouwer Architect uit Goirle ontworpen en zo gebouwd. Mede door de riante bijgebouwen is deze locatie naast het normaal gebruik als wonen tevens geschikt voor diverse doeleinden. U kunt hierbij denken aan een kantoor of bedrijf aan huis. Een andere mogelijkheid is een mantelzorgwoning. Voor de paardenliefhebber behoort het realiseren van een professionele paardenbak ook tot de mogelijkheden. Kortom een stijlvol landhuis met een moderne en luxe uitstraling welke zeer de moeite waard is om te komen bekijken.

De indeling van de woning is als volgt:

Via een strak aangelegde groene tuin komt u bij de entree van het landhuis. U betreedt de ruime hal, welke betegeld is met hardsteen. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de badkamer, de werkkamer en de eerste verdieping. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van een eikenhouten planken vloer en een sfeervolle houtkachel. Een viertal dubbele tuindeuren zorgt voor fraaie lichtinval en een prachtig zicht op de groene tuin. De kozijnen op de begane grond zijn allen voorzien van luiken. Vanuit de woonkamer gaat u via openslaande deuren naar de keuken. De moderne keuken heeft een ruime hoekopstelling met de beschikking over een inductiekookplaat, wok brander, bakplaat, heteluchtoven, stoomoven, quooker en vaatwasser. Terwijl u het eten bereidt, houdt u contact met de fraai aangelegde tuin. De hal biedt tevens toegang tot een werkkamer, welke ook gebruikt kan worden als slaapkamer. De werkkamer heeft ook een eikenhouten planken vloer. Tevens is op de begane grond een volledig betegelde badkamer, voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Grenzend aan de keuken is de bijkeuken met werk- en kastruimte en witgoedaansluitingen. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Via de trapopgang in de hal betreedt u de eerste verdieping. Deze verdieping heeft aan beide zijde van de woning een slaapkamer. Daarnaast is op deze verdieping een tweede badkamer en een walk-in-closet te vinden.

De luxe badkamer heeft de beschikking over een toilet, ruime inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en een sauna. De badkamer beschikt over vloerverwarming. Beide slaapkamers zijn voorzien van tapijt en hebben voldoende ingebouwde kastruimte en ook weer zicht op de tuin. Het vergt weinig aanpassing wanneer er behoeft is voor het realiseren van meerdere slaapkamers op de verdieping.

Via de vlizotrap op de overloop is de bergzolder te bereiken.

Bijgebouw:

Tevens is er een statig stijlvol ruim bijgebouw gerealiseerd van circa 160 m2. Dit bijgebouw is opgedeeld in meerdere ruimtes en wordt momenteel gebruikt als garage, berging en atelierruimte maar kan getransformeerd worden naar een ruimte voor mantelzorg, werk/bedrijf/kantoor aan huis of bed & breakfast. Het gehele bijgebouw is volledig geïsoleerd en is voorzien van een keukenblok, toilet en kelder. Tevens beschikt het bijgebouw over een aansluiting voor krachtstroom en aardgas. Ook bij deze ruimte is ruim zicht op de eigen tuin en de landerijen, middels de grote raampartij met tuindeur aan de achterzijde van het bijgebouw.

Tuin:

Het landhuis is omgeven door een fraai aangelegde groene tuin. De tuin heeft veel hagen, een aantal prachtige bomen en struiken in verschillende tinten groen. De strakke lijnen van de tuin in combinatie met de grote vijverpartij en de groentinten maakt dat deze tuin rust en stijl uitstraalt. Vanuit de tuin is zicht op het achterliggende eigen perceel, welke dienst doet als weiland.
De tuin beschikt tevens over een ruim overdekt terras, welke in dezelfde stijl als de woning is gebouwd. Het overdekte terras is volledig beklinkerd en biedt ruimte om gezellig buiten te tafelen of te borrelen.
Via het naastgelegen zandpad is toegang tot de dubbele garage en de houtopslag. De oprit naar de dubbele garage is volledig beklinkerd.

Weiland:

Een gedeelte van het te verkopen perceel, zijnde circa 6.650 m² wordt momenteel gebruikt als weiland.

Algemeen:

- Zeer degelijk modern landhuis
- Woning is gefundeerd op heipalen
- Perfecte onderhoud status
- Dichtbij de snelweg
- Sauna
- Volledig geïsoleerd
- Volledig dubbele beglazing
- CV ketel 2012
- Energielabel B
- Vrijstaand bijgebouw met mogelijkheden

Bestemmingsplan:
Plannaam: Buitengebied
Naam overheid: gemeente Hilvarenbeek
IMRO-versie: IMRO2012
Plan datum: vastgesteld 2014-03-13
Planidn: NL.IMRO.0798.BPBGHilvarenbeek-VG04
Dossierstatus: geheel onherroepelijk in werking
Enkelbestemming: Wonen
Enkelbestemming: Agrarisch
Dubbelbestemming: Waarde Archeologie 1,2 en 4
Gebiedsaanduiding: Overige zone ”bebouwingsconcentratie” en “akkercomplex”.

Naast het enkel gebruik van “wonen” biedt het bestemmingsplan verschillende aanvullende mogelijkheden
U kunt hierbij denken aan een beroep of kleinschalig bedrijf aan huis. Realisatie van een mantelzorgwoning is mogelijk. Het realiseren van een kleinschalige B&B behoort ook tot de kansen.
Voor de juistheid van bovenstaande, verwijzen wij potentiele naar de site www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens kunnen we potentiele in contact brengen met een bureau ruimtelijke ordening, om het gewenste gebruik te toetsen aan de legaliteit.

Omgeving:

Hilvarenbeek biedt een grote diversiteit aan benodigde voorzieningen, zoals horeca, meerdere supermarkten, basisschool, en verschillende sportverenigingen en fitnessscholen. Het middelpunt van Hilvarenbeek wordt gevormd door het Vrijthof, een prachtig groen plein met kiosk en vele markante bomen. Rondom dit Vrijthof vindt het sociale leven van Hilvarenbeek plaats. Jaarlijks zijn er vele evenementen, die in combinatie met het ruime aanbod van horeca, er iedere keer weer een geslaagd geheel van maken. Daarnaast heeft het dorp een cultureel centrum de Elckerlyc, met jaarlijks vele voorstellingen. Hilvarenbeek ligt te midden van een kleinschalig cultuurlandschap waardoor beekjes als de Roodloop, het Spruitenstroompje en de Hilver stromen. Op wandelafstand liggen de landgoederen “De Utrecht“ en “Gorp en Rovert”. Twee prachtige landgoederen met vele beukenbossen en ander natuurschoon. Uitvalswegen richting Tilburg en de snelweg zijn makkelijk en snel bereikbaar.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 1.375.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-06-15
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 180
Bruto inhoud m3 710
Oppervlakte externe bergruimten 165
Perceel oppervlakte 10550

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen volledig geïsoleerd

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
Dichtbij snelweg
Vrij uitzicht

Energie verbruik
Energie klasse B

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Landhuis
Bouwjaar 2008

De specialist in aan- en verkoop van landhuizen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een landhuis is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.