Landhuis te koop

Het grootste aanbod landhuizen te koop op de mooiste plekjes van Nederland vindt u bij Landelijk Wonen. Heerlijk wonen, leven en werken in het landelijk gebied. Het is een ideale plek voor de rustzoeker, hobbyboer of kunstenaar. Landelijk Wonen helpt u graag om de locatie te vinden die past bij uw levensstijl.

12 LandhuizenVennewatersweg 14, Heiloo

Landhuis in Noord-Holland
€ 1.400.000

Boxmeerseweg 23, Sint Anthonis

Landhuis in Noord-Brabant
€ 975.000

Grote Voort 6a, Hilvarenbeek

Landhuis in Noord-Brabant
€ 1.375.000

Zwarteweg 52, Milsbeek

Landhuis in Limburg
€ 1.495.000

het Stift 1, Weerselo

Landhuis in Overijssel
€ 895.000

Bornsestraat 21, Saasveld

Landhuis in Overijssel
€ 1.100.000

Hantert 8, Sint Agatha

Landhuis in Noord-Brabant
Prijs op aanvraag

Bekkenhof 14, Deurningen

Landhuis in Overijssel
€ 650.000

de Snieder 4, Saasveld

Landhuis in Overijssel
€ 596.000

Bornsestraat 40, Saasveld

Landhuis in Overijssel
Prijs op aanvraag

Bolksmaten 22, Weerselo

Landhuis in Overijssel
€ 598.000

Postweg 30, Saasveld

Landhuis in Overijssel
€ 787.500

Wonen, werken en leven in het landelijk gebied

Op zoek naar een royaal huis op het platteland? Een landhuis biedt u de mogelijkheid om wonen, werken en hobby te combineren. U heeft alle ruimte om een inpandige kantoorruimte te creëren, een woongelegenheid in een bijgebouw of een werkplaats in een loods op uw terrein. Er is veel mogelijk en Landelijk Wonen adviseert u graag hoe u uw plannen kunt realiseren.

Wilt u een oude boerderij of een landhuis kopen? Landelijk Wonen is thuis in wonen in het landelijk gebied en kan u helpen met het zoeken, vinden en kopen van uw landhuis.

Dromen worden werkelijkheid

Landhuizen zijn overal in Nederland te vinden en zijn vaak gelegen in de buitenrand van dorpen en steden en in het landelijk gebied. Of u nu droomt van een karakteristiek pand met historie of juist van een eigentijds ontwerp, de vrije ligging van een landhuis biedt vele mogelijkheden. Uw atelier op eigen terrein, uw paarden in de achtertuin of aan de slag in uw eigen boomgaard? De royale en comfortabele woningen zijn zeer geschikt om wonen en werken te combineren in een groene omgeving. Alles om het buitenleven compleet te maken. Landelijk wonen begeleidt u graag in het proces van plannen naar verhuizen.

Uw droomhuis op het platteland vinden met Landelijk Wonen

In uw zoektocht naar een landhuis in Nederland ziet u al snel door de bomen het huis niet meer. Er is veel vraag op de markt, dus het is zaak om goed op de hoogte te zijn én te blijven van het aanbod. Landelijk Wonen ondersteunt en informeert u bij uw zoektocht. Wij weten als geen ander wat er speelt in de regionale markt en of uw droomhuis te koop staat. 

  • Unieke landhuizen met uiteenlopende mogelijkheden: Geen landhuis is hetzelfde en dat geldt ook voor het landgoed waarop het staat. De mogelijkheden die u als nieuwe eigenaar heeft, hangen onder andere samen met de geschiedenis en de bestemming van het perceel. Dit kan een rol spelen als u bijvoorbeeld een winkel wilt vestigen in een bijgebouw of meer dan 5 paarden wilt houden op uw terrein. Met een breed netwerk aan experts kan Landelijk Wonen u adviseren en bijstaan op het gebied van vergunningen en bestemmingsplannen. 
  • Praktische aandachtspunten: Een landhuis kopen in het buitengebied vraagt ook praktisch gezien bijzondere aandacht. De aanwezigheid van glasvezel of de mogelijkheid tot het aanleggen hiervan is bijvoorbeeld niet altijd vanzelfsprekend. Wij zijn op de hoogte van de aandachtspunten om rekening mee te houden en begeleiden u graag. 
  • Ondersteuning bij aankoop: U heeft uw landhuis gevonden en wilt overgaan tot aankoop. Landelijk Wonen ondersteunt u graag in het aankoopproces. Zo weet u zeker dat u een eerlijke prijs betaalt voor uw nieuwe woning, komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u een duidelijk beeld van de toekomstige kosten. Of het nu gaat om de aankoop van een monumentaal pand of van een hypermoderne woning; onze experts staan voor u klaar!

Kies voor Landelijk Wonen en maak uw droom van een landhuis in Nederland werkelijkheid.

De specialist in aan- en verkoop van landhuizen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een landhuis is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.