Woonboerderij te koop in Zeeland - Mariekerke 24, Meliskerke

Woonboerderij in Zeeland
Prijs op aanvraag
11 kamers

Woonboerderij in Zeeland!

TE KOOP

Mariekerke 24, 4365 NL Meliskerke

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een prachtig Recreatie / Melkschapenbedrijf met dubbele woning, bedrijfsgebouwen, mini camping met 25 eenheden, verblijfsrecreatie en boerderijwinkel met ca. 1.50.00 ha weiland aan. De kadastrale oppervlakte van het object bedraagt 3.62.15 ha. In de brochure vindt u een uitgebreide omschrijving van het bedrijf. De overige landbouwgronden en de voormalige koeienstal zijn alreeds succesvol verkocht. Op het bedrijf rust een SDE beschikking voor het aanleggen van zonnepanelen. Tevens is er een vergunning verleend voor de uitbreiding met een 2e appartement voor 20 personen.
Momenteel worden er zo'n 150 schapen gemolken waarvan alle melk wordt verwerkt tot kaas en yoghurt. Dit wordt in de boerderijwinkel en de regio afgezet.

Er is een pachtcontract voor 11,5 ha natuurgebied van het Zeeuwse Landschap. Hier mogen runderen geweid worden.
Kortom een object met vele kansen en uitbreidingsmogelijkheden, zoals u kunt zien bij een bezichtiging.  

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.Vraagprijs en levering

De vraagprijs is op aanvraag en bedraagt kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email: vansabben@agriteam.nlHoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs in overleg
Prijstype k.k.
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Bruto inhoud m3 887

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 11
Aantal slaapkamers 7

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1913

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Zeeland

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

Landelijk-wonen Zeeland is uw makelaar voor de aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in Zeeland en de omliggende gebieden. Gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur Marco van Sabben is gevestigd in Driewegen en staat klaar om u te helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. 

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.