Woonboerderijen te koop in Zeeland

Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van woonboerderijen te koop, gelegen op prachtige en unieke locaties in de buitengebieden van Zeeland. Ontdek het ultieme buitenleven en verken de talloze mogelijkheden die een woonboerderij te bieden heeft. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, waarbij wij u graag assisteren bij het vinden van uw droomwoning op het Zeelandse platteland. Vergeet ook niet ons complete aanbod van woonboerderijen in andere provincies te raadplegen.
Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed? Bekijk dan ons aanbod boerderijen met een agrarische bestemming te koop in Zeeland op Agriteam.nl.

4 WoonboerderijenMariekerke 24, Meliskerke

Woonboerderij in Zeeland
Prijs op aanvraag

Zoutestraat 129, Hulst

Woonboerderij in Zeeland
€ 910.000

Korenweg 26, Lewedorp

Woonboerderij in Zeeland
€ 350.000

Slake 17, Ovezande

Woonboerderij in Zeeland
Prijs op aanvraag

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Zeeland

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

Landelijk-wonen Zeeland is uw makelaar voor de aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in Zeeland en de omliggende gebieden. Gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur Marco van Sabben is gevestigd in Driewegen en staat klaar om u te helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. 

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.