Woonboerderijen te koop in Utrecht

Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van woonboerderijen te koop, gelegen op prachtige en unieke locaties in de buitengebieden van Utrecht. Ontdek het ultieme buitenleven en verken de talloze mogelijkheden die een woonboerderij te bieden heeft. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, waarbij wij u graag assisteren bij het vinden van uw droomwoning op het Utrechtse platteland. Vergeet ook niet ons complete aanbod van woonboerderijen in andere provincies te raadplegen.
Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed? Bekijk dan ons aanbod boerderijen met een agrarische bestemming te koop in Utrecht op Agriteam.nl.

3 WoonboerderijenLekdijk 9, Everdingen

Woonboerderij in Utrecht
€ 1.550.000

Provincialeweg 80, Bunnik

Woonboerderij in Utrecht
Prijs op aanvraag

Gooyerdijk 130, Doorn

Woonboerderij in Utrecht
€ 1.200.000

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Utrecht

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

Vertrouw op de expertise van Landelijk-wonen Midden-Nederland in de regio Utrecht. Ons team van gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs is gevestigd in Ede en staat klaar om u te helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met hun ervaring en uitgebreid netwerk bieden ze deskundig en realistisch advies voor de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio Gelderland en Utrecht.

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.