Woonboerderijen te koop in Noord-Holland

Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van woonboerderijen te koop, gelegen op prachtige en unieke locaties in de buitengebieden van Noord-Holland. Ontdek het ultieme buitenleven en verken de talloze mogelijkheden die een woonboerderij te bieden heeft. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, waarbij wij u graag assisteren bij het vinden van uw droomwoning op het Noord-Hollandse platteland. Vergeet ook niet ons complete aanbod van woonboerderijen in andere provincies te raadplegen.
Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed? Bekijk dan ons aanbod boerderijen met een agrarische bestemming te koop in Noord-Holland op Agriteam.nl.

4 WoonboerderijenHoofdweg 511, Hoofddorp

Woonboerderij in Noord-Holland
Prijs op aanvraag

Sluisweg 11, Akersloot

Woonboerderij in Noord-Holland
€ 940.000

Monnickendammerjaagweg 5, Edam

Woonboerderij in Noord-Holland
€ 799.000

Wormerweg 13, Westbeemster

Woonboerderij in Noord-Holland
€ 1.000.000

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Noord-Holland

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

In de regio Noord-Holland kunt u vertrouwen op de expertise van Landelijk-wonen Noord-Holland, gevestigd in De Goorn. Het enthousiaste team staat voor u klaar om u te begeleiden van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot het sluiten van de koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreekt het team graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis.

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.