Woonboerderij te koop in Gelderland - Aalsdijk 10A, Asch

Woonboerderij in Gelderland
€ 1.550.000
58860 m² perceel
262 m² wonen
7 kamers

Woonboerderij in Gelderland!

Te KOOP

Goed onderhouden paardenhouderijbedrijf in het buitengebied van Asch, met alle mogelijkheden voor het houden van paarden. Gelegen aan de Aalsdijk op een perceel van 5.88.60 ha.

Gelegen in het buitengebied van Asch op een prachtige locatie in de Betuwe, ligt deze paardenhouderij met alle mogelijkheden voor het houden van paarden. Alle faciliteiten zijn er om het welzijn van de paarden te waarborgen wat betreft lucht, licht, afwisseling en beweging. Via de oprijlaan met wit duurzaam hekwerk gemarkeerde weiden, waarmee het zicht op de paarden bij huis voor een prachtige sfeer zorgt betreedt u deze stoeterij. Een compleet paardenbedrijf met vele mogelijkheden!

Dit paardenhouderijbedrijf ligt in het prachtige plattelandsdorp Asch in de streek de Neder-Betuwe, gekenmerkt door boomgaarden en weidegronden in het Gelders Rivierengebied en valt binnen het Graafschap Buren, de parel van de Betuwe ook wel "Oranjestad" genoemd. Asch ligt centraal nabij de snelwegen A15 en A2, tussen de rivieren de Waal en de Lek. Omsloten door regionaal belangrijke plaatsen als Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Wijk bij Duurstede en Rhenen.

De woning

Het betreft een mooie, volledig geïsoleerde woning met een inhoud van bijna 800 m3 en een gebruiksoppervlakte van  262 m2. Het object is gebouwd in 1973 en is volledig gerenoveerd. De woning is opgetrokken uit gemetselde spouwmuren en is met pannen gedekt. Zowel de eerste-, als tweede verdiepingsvloer zijn van beton, de begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. Een CV uit 2010 (Remea) verwarmt de woning en in de woonkamer is een open haard. De woning heeft een serre en overdekte terrassen zodat je het hele jaar kunt genieten van de groene omgeving.

Het woonhuis heeft op de begane grond een luxe afgewerkte ruime woonkamer met vloerverwarming en open haard, serre en overdekte terrassen, moderne open keuken met granieten werkbladen, grote bijkeuken, slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en wastafel. Hal en toilet. Op de eerste etage bevinden zich 4 werk/slaapkamers en de tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.

Deze prachtige paardenhouderij beschikt over een Zorgdrager buitenbak van 20 x 60 meter; een overdekte rijbak van 15 x 37 meter. Aangrenzend aan de overdekte rijbak liggen onder meer de paardenboxen. 5 boxen van 3.20 x 2.90;  6 merrie/veulen boxen van 3.20 x 3.95; 7 paarden boxen van 2.75 x 3.75 en 6 hengsten boxen van 3.40 x 3.00. Achter de rijhal bevindt zich de nieuwe kapschuur voorzien van zonnepanelen. Er zijn 5 boxen van 2.90 x 3.50; een loopstal van 3,85 x 4,50 meter en 3 pony boxen van 3.20 x  2.85 en 2.50. Er is een binnen wasplaats voor twee paarden en een zadelkamer. De drinkbakken zijn voorzien van een antivries systeem en de stallen beschikken over luiken aan de buitenzijde. De paddock naast de hal is 35 x 50 meter. Voor de paarden zijn verschillende omheinde weiden beschikbaar.

Bestemmingsplan

Het object is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied Buren van de gemeente Buren, het heeft een Enkelbestemming Agrarisch (stoeterij)

Kadastrale gemeente: Buren Sectie: N Percelen: 360 en 363 met een totale oppervlakte van 5.88.60 ha

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 1.550.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-03-14
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 262
Bruto inhoud m3 787
Perceel oppervlakte 58860

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Afgelegen locatie
Buiten bebouwde kom
Dichtbij snelweg
Open ligging
Platteland
Winkel centrum

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1973

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.