Verkocht

Woonboerderij te koop in Overijssel - Nieuwstraat 23, Lemelerveld

Woonboerderij in Overijssel
€ 575.000
10510 m² perceel
110 m² wonen
5 kamers

Woonboerderij in Overijssel!

WONEN MET VERASSEND VEEL PRIVACY op een ROYAAL PERCEEL?

Aan de rand van Lemelerveld vrij gelegen woning met bijgebouw en schuur op een royaal perceel van ca. 10.510 m² erf, tuin, weiland en bos / singel. Dit object biedt talloze mogelijkheden, ideaal voor een paardenliefhebber en/of hobbymatige activiteiten. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen en op korte afstand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het Vechtdal.
De woning ligt nabij verbindingswegen en ligt o.a. binnen 25 autominuten van Zwolle en 30 minuten van Deventer.

In Lemelerveld kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen; diverse winkels en horeca zijn hier te vinden. Lemelerveld is gelegen bij het Vechtdal. Het Vechtdal staat bekend om de vele verschillende natuurgebieden die het rijk is: Stuifzanden, heide, vennen en meertjes afgewisseld met eindeloze panorama uitzichten over groene weides en rustgevend gekabbel van de Vecht. In de omgeving vindt u het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, hier vindt u één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa. Genieten in het bos en op de heide, van de prachtige vergezichten en landschappen…


KENMERKEN:
- Ideaal voor een paardenliefhebber;
- Aan de rand van het dorp Lemelerveld en nabij verbindingswegen;
- Veel vrijheid en riant uitzicht over de landerijen;
- Nabij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het Vechtdal;
- Diverse wandel-, fiets- en MTB routes in de omgeving.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!


Woning
Deze in 1964 gebouwde woning is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. In 2002 is de woning aan de achterzijde voorzien van een aanbouw met een entree, slaapkamer en garage met een royale zolder welke eenvoudig bewoonbaar is te maken. De begane grond vloer is van hout en beton en de verdiepingsvloer is van hout. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas en riolering, glasvezel is aan de weg gelegen. De woonkamer is voorzien dubbele beglazing. De kap is beschoten met eternitplaten. De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming (HR Combiketel bj. 2018). De inhoud van de woning bedraagt ca. 637 m3 en de indeling is als volgt:

Begane grond:
entree, trapopgang, toilet, keuken, kelder met cv-opstelling, woonkamer, hal/zijentree, badkamer (2002 vernieuwd), slaapkamer met vaste kastruimte en inpandige garage.

Eerste verdieping:
overloop v.v. vaste kastruimte, twee slaapkamers (1 met vaste kast). Zolderruimte inpandige garage bereikbaar middels een vlizo-trap.

Schuur
Deze eenvoudige houten schuur heeft een afmeting van ca. 4,88 m x 7,66 m welke gedekt is met zinken platen.

Bestemming
Volgens het Bestemmingsplan Buitengebied van de Gemeente Dalfsen is de Enkelbestemming "Wonen" met bouwvlak en Dubbelbestemming Waarde Archeologie-6, Gebiedsaanduiding- overige zone-bomenteelt, Overige zone-landschapselement en Gebiedsaanduiding-reconstructiewetzone-verwevingsgebied. (bron www.ruimtelijkplannen.nl). Voor nadere informatie omtrent bestemming en bouwvoorschriften kan men zich wenden tot de Gemeente Dalfsen.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 575.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-09-19
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 110
Bruto inhoud m3 637
Oppervlakte externe bergruimten 38
Oppervlakte overige inp. ruimten 60
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 31
Perceel oppervlakte 10510

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan rustige weg
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Platteland
Woonomgeving

Energie verbruik
Energie klasse F

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1964

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.