Verkocht

Woonboerderij te koop in Flevoland - Oosterringweg 17, Luttelgeest

Woonboerderij in Flevoland
€ 775.000
7180 m² perceel
313 m² wonen
9 kamers

Woonboerderij in Flevoland!

Welkom bij deze unieke kans om een prachtige woonboerderij aan de Oosterringweg 17 in Luttelgeest te bemachtigen. Deze compleet verbouwde woonboerderij heeft een woonoppervlak van 313 m² en is gelegen op een perceel van 7180 m².

De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1952, maar in 1973 werd deze verbouwd. In 2004 is het dak vernieuwd. De woonboerderij is van zowel binnen als buiten goed onderhouden. De kozijnen zijn gemaakt van hardhout, en de dakkapel aan de oostzijde is voorzien van kunststof. Een Nefit CV ketel uit 2018 zorgt voor verwarming, terwijl de 22 zonnepanelen uit 2019 het huis voorzien van energie.

Bij binnenkomst via de hal/entree, valt de mooie zwart/wit plavuizen vloer direct op. De woonkamer is voorzien van een parketvloer, openslaande deur naar het terras en een open haard. De dubbele deuren leiden naar het kantoor, welke ook gebruikt kan worden als slaapkamer. De woonkeuken beschikt over een deur naar het terras, een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi-oven en een stenen aanrechtblad. Ook is er een ruime, droge kelder aanwezig. De bijkeuken is voorzien van een aanrecht met natuurstenen blad, wasmachine en droger aansluiting.

Op de eerste verdieping zijn er zes slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en vaste kasten te vinden. De kamers aan de zijkant beschikken over dakkapellen en vaste kasten. De badkamer heeft een ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet en Velux dakraam. De slaapkamers zijn allen voorzien van een parketvloer.

De tweede verdieping is bereikbaar via een losse trap en beloopbaar. Hier bevindt zich een boiler (80 ltr) uit 2020 voor de badkamer en bijkeuken beneden.

De woning beschikt over een autogarage, fietsenberging, werkplaats en magazijnruimte. De carport (6 x 7 m) is gebouwd in 2010, is gemaakt van Europees eiken, en biedt plaats aan twee auto's. Op het perceel zijn een fraai aangelegde parktuin met grote vijver, een wagenberging uit 1952 met 3 open en 2 dichte vakken als materiaalberging, een tuinkas uit 2008, een tuinhuisje, een moestuin en een schapenwei te vinden.

Dit huis is perfect voor diegenen die rust en ruimte zoeken. Plan nu een bezichtiging en ervaar de charme van deze woonboerderij zelf!

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 775.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-02-20
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 313
Bruto inhoud m3 1360
Oppervlakte externe bergruimten 40
Oppervlakte overige inp. ruimten 68
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 44
Perceel oppervlakte 7180

Bouw
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen dakisolatie
gedeeltelijk dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 7

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1955

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.