Verkocht

Woonboerderij te koop in Overijssel - Lemelerweg 52A, Luttenberg

Woonboerderij in Overijssel
Prijs op aanvraag
181 m² wonen
6 kamers

Woonboerderij in Overijssel!

Prachtig gelegen vrijstaande woonboerderij met een kapschuur en een tweede grote schuur/stal op een oppervlakte van 4.24.00 ha. De schuren bieden talloze mogelijkheden, ideaal voor paardenliefhebber en/of hobbymatige, agrarische bedrijfsmatige activiteiten. Agrarisch bouwvlak van 1 ha. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, weids uitzicht over de landerijen en alle voorzieningen op een paar minuten rijden van Luttenberg, In de omgeving vindt u de Lemelerberg en het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, hier vindt u één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa. Genieten in het bos en op de heide, van de prachtige vergezichten en landschappen… Luttenberg biedt de nodige voorzieningen, een basisschool, huisarts, sport, openbaar vervoer (bus), supermarkt, restaurants, etc. In de omgeving vindt u de Lemelerberg en het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Het buitengebied van Luttenberg is prachtig en u kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en sporten!

KENMERKEN:
- Ideaal voor paardenliefhebber of agrarische (neven)activiteiten
- Royaal perceel van 4.24 ha (minder grond is bespreekbaar)
- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen
- Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en Lemelerberg in nabijheid
- Woonboerderij geheel geïsoleerd, energielabel A+
- Op 30 autominuten van Zwolle en ook van Deventer

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!


Woonboerderij met aangebouwde garage
Deze woonboerderij is gebouwd in 1996. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. De woning is voorzien van vloer-, gevel- en dakisolatie. De begane grond en verdiepingsvloer zijn van beton. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, riolering en glasvezel. De woning is voorzien centrale verwarming en vloerverwarming (HR combi-ketel) en heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De kap van de woning is gedekt met Unidekplaten. De inhoud van de woning met aangebouwde garage bedraagt ca. 662 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond:
Hal, trapopgang, meterkast, toilet, keuken, woonkamer met openslaande tuindeuren naar de serre, bijkeuken, garage en kantoor.

Eerste verdieping:
Overloop met vier slaapkamers (waarvan 3 met vaste kasten), badkamer met douche en toilet.

Tweede verdieping:
Vliering bereikbaar middels een vlizo-trap.

Bij de woning bevindt zich aangebouwd een veranda / serre, welke is opgetrokken uit houten spanten, glazen gevels en bitumineuze dakbedekking. Deze veranda biedt een prachtig vrij uitzicht over de landerijen, een heerlijke plek om tot rust te komen.

Schuur/stal
Deze schuur met een afmeting van ca. 11,62 m x 15,75 m is gebouwd in 1985. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met golfplaten. De schuur is geïsoleerd met Dupanelplaten. De schuur is ingericht met een meterkast, berging en stalruimte met groepshokken voor de huisvesting van 23 stuks vee. De mestopslagcapaciteit bedraagt ca. 200 m³. Op de kap bevinden zich 21 zonnepanelen (2017) met een capaciteit van ca. 5.800 KW.

Kapschuur
Deze kapschuur met een afmeting van ca. 9,89 m x 13,2 m is gebouwd in 1991. Het geheel is opgetrokken uit damwandprofielplaten op een stenen voet met een stalen spantconstructie en is gedekt met sandwichpanelen. De vloer is verhard met beton. De kapschuur is ingericht met een machineberging, een garage, een berging, een werkplaats, een groepshok op beton v.v. een voerhek voor de huisvesting van 15 stuks vee.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Raalte is de Enkelbestemming Agrarisch.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-01-12
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 181
Bruto inhoud m3 662
Oppervlakte externe bergruimten 314
Oppervlakte overige inp. ruimten 27
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 8

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Spouwmuur
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen dakisolatie
muurisolatie
vloerisolatie
dubbel glas
volledig geïsoleerd

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Platteland
Vrij uitzicht
Woonomgeving

Energie verbruik
Energie klasse A+

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1996

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.