Onder bod

Woonboerderij te koop in Overijssel - Ganzepanweg 1, Dalfsen

Woonboerderij in Overijssel
€ 625.000
3265 m² perceel
250 m² wonen
10 kamers

Woonboerderij in Overijssel!

In het buitengebied van Dalfsen, tussen Zwolle en Heino, gelegen woonboerderij met schuur op een royale kavel van 3.265 m².
Evt. is er in overleg enige grond extra bij te kopen. Het object heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Dit is een prachtige plek om te wonen met uitzicht over de landerijen op korte afstand van Zwolle en verbindingswegen. Het geheel is ideaal voor het houden van paarden en/of hobbymatige doeleinden, combinatie wonen-werken, praktijkruimte, mantelzorg e.d.

KENMERKEN:
- woonboerderij met karakteristieke uitstraling
- Ideaal voor houden van paarden, combinatie wonen-werken, mantelzorg
- Op korte afstand Zwolle, Heino en Dalfsen
- Evt. extra grond mogelijk

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

Woonboerderij
Deze zogenaamde wederopbouw-woonboerderij is in 1947 gebouwd maar in 2019 belangrijk verbouwd waarbij o.a. het achterhuis is verbouwd. Het voorhuis is opgetrokken uit spouwmetselwerk met deels na-isolatie; het achterhuis is afgetimmerd met gipsplaten en voorzien van isolatie. Het geheel is gedekt met pannen. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen gas, water, elektra, glasvezel en niet op de riolering (middels IBA). De woning is voorzien van centrale verwarming; het woondeel in het achterhuis heeft grotendeels ook vloerverwarming. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De begane grondvloer is van beton en de verdiepingsvloer is van hout en beton. De inhoud van de woonboerderij (voor- en achterhuis) bedraagt ca. 1.300 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond:
-voorhuis: entree, keuken (voorzien van close-in boiler), woonkamer, kelder, hal met trapopgang en meterkast, gang, toilet, douche, gang, slaapkamer, was-/cv-ruimte;
-achterhuis: entree, slaapkamer, woonkamer met open keuken en badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel en toilet.

Verdieping:
-voorhuis: overloop met vier slaapkamers;
-achterhuis: grote voormalige hooizolder met mogelijkheid van diverse slaapkamers

Garage / berging
Deze garage / berging heeft een afmeting van ca. 6,37 m x 14,12 m. Het geheel is opgetrokken uit halfsteensmetselwerk en betonelementen met een houten spantconstructie en is gedekt met golfplaten. De garage is voorzien van een kanteldeur. De vloer is verhard met tegels.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan “5e verzamelplan Buitengebied” van de gemeente Dalfsen heeft het object de bestemming ‘Wonen’. Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwvoorschriften kan men zich wenden tot de gemeente Dalfsen, telefoonnummer 0529-488388.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 625.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-12-21
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 250
Bruto inhoud m3 1302
Oppervlakte externe bergruimten 90
Oppervlakte overige inp. ruimten 110
Perceel oppervlakte 3265

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Muurisolatie
Spouwmuur
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen grotendeels dubbelglas

Indeling
Aantal kamers 10
Aantal slaapkamers 6

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Woonomgeving

Energie verbruik
Energie klasse D

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1947

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.