Verkocht onder voorbehoud

Woonboerderij te koop in Gelderland - Laarseweg 21, Vaassen

Woonboerderij in Gelderland
€ 625.000
9500 m² perceel
89 m² wonen
5 kamers

Woonboerderij in Gelderland!

Op een hele mooie vrije plek in het buitengebied van Vaassen, in buurtschap ’t Loar, gelegen woonboerderij met bakhuis en kapschuur op een oppervlakte van ca. 9.500 m². Eventueel is de aankoop van ca. 9.848 m² extra aanliggende grond bespreekbaar. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, weids uitzicht over de landerijen en alle voorzieningen op enkele minuten rijden. De woonboerderij dient gerenoveerd te worden maar de sfeer en authentieke elementen maakt dit meer dan waard: het object heeft heel mogelijkheden. Ideaal voor het houden van paarden en/of andere hobbymatige doeleinden.

KENMERKEN:
- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen
- Op loopafstand van de Veluwe
- Het aangebouwde bakhuisje
- Op ca. 4-7 autominuten van o.a. Apeldoorn, Vaassen en/of A50
- Extra grond mogelijk
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!


Woonboerderij
Deze woonboerderij is gebouwd rond ca. 1915. Het geheel is opgetrokken uit steensmetselwerk en is gedekt met riet. De begane grond vloer is van beton en de verdiepingsvloer is van hout. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas en de riolering, geen glasvezel (aan de weg gelegen). De woning is voorzien van centrale verwarming en heeft dubbele beglazing in de woonkamer en keuken. De kap van de woning is niet geïsoleerd. De inhoud bedraagt ca. 453 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree/bijkeuken, keuken, woonkamer, slaapkamer, achteringang/bijkeuken/berging, toilet, cv-ruimte, badkamer en een aangebouwde berging (bakhuisje).

Eerste verdieping:
Open zolder met twee afgetimmerde slaapkamers, bereikbaar via vlizo-trap. Mogelijkheid realisatie meer slaapkamers.

Kapschuur
Deze kapschuur met een afmeting van ca. 7,4 m x 19,16 m is gebouwd in 1989 en later uitgebreid. Het geheel is opgetrokken uit damwandprofielplaten met een stalen spantconstructie met een zolder en is gedekt met asbest en asbestvrije golfplaten. Inpandig bevindt zich een gemetselde stal en eenvoudige paardenstallen. De vloer is verhard met betontegels.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan de Laarseweg 21 te Vaassen is de Enkelbestemming Wonen en Dubbelbestemming Waarde Archeologie 6, Gebiedsaanduiding overige zone- beschermingszone natte landnatuur, Gebiedsaanduiding overige zone- groene ontwikkelingszone.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 625.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-08-24
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 89
Bruto inhoud m3 453
Oppervlakte externe bergruimten 78
Oppervlakte overige inp. ruimten 31
Perceel oppervlakte 9500

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Dakbedekking Riet

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Platteland
Vrij uitzicht

Energie verbruik
Energie klasse C

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1915

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.