Verkocht

Woonboerderij te koop in Overijssel - Kappersweg 2, Heino

Woonboerderij in Overijssel
€ 525.000
8668 m² perceel
95 m² wonen
5 kamers

Woonboerderij in Overijssel!

In het buitengebied van Heino en Lemelerveld, op slechts 15 kilometer van Zwolle ligt deze vrij gelegen woning met schuren waaronder een paardenstal met uitzicht over de landerijen op een ruim perceel van ca. 8.668 m2. De woning is gedateerd maar het opknappen meer dan waard. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen en verbindingswegen op korte afstand. Op het perceel rust een agrarische bestemming. Ideaal voor paardenliefhebbers.

LET OP:
Om u de gelegenheid te geven het object van binnen te bekijken hebben wij twee kijkdagen gepland. U kunt zich via ons aanmelden voor één van de kijkdagen:
- woensdag 25 mei 2022
- zaterdag 28 mei 2022
Meldt u zich bij ons aan als u zich wilt inschrijven voor één van de kijkdagen. We werken met tijdsloten. Aanmelding via email of T. 0570-590900.

Verkoopprocedure
Vanwege de getoonde interesse is door verkoper besloten om iedereen een bod te laten indienen. Dit bod kunnen geïnteresseerde kopers uiterlijk woensdag 8 juni 2022 om 17.00 uur bij Agriteam makelaars Olst-Wijhe BV per e-mail bij ons kantoor indienen. We verzoeken u hierbij gebruik te maken van het hiervoor beschikbare biedingsformulier, welke is op te vragen bij Agriteam Olst-Wijhe BV.

Alle biedingen welke Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV tot deze datum en tijdstip ontvangen, worden aangehouden en meegenomen, zodat er voor elke koper gelijke kansen van voorbereiding, bieding en voorwaarden zijn. Met de partij(en), welke naar beoordeling van de verkoper het beste voorstel biedt, zal verder worden gegaan. De bieders worden hierover tijdig geïnformeerd.

Woning
De woning is gebouwd in 1950 en in 1989 uitgebreid met een aanbouw met plat dak. De oorspronkelijk woning is opgetrokken uit steensmetselwerk en gedekt met pannen, de aanbouw van 1989 is spouwmetselwerk. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas, geen riolering (middels IBA) en geen glasvezel (aan de weg gelegen). De begane grond vloer is van beton en hout en de verdiepingsvloer is van hout. De woning is voorzien van gaskachels, deels hardhouten en deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De kap is beschoten met eternitplaten. De inhoud van de woning is circa 360 m³ en de indeling is als volgt:

• Begane grond: Hal/entree, keuken, woonkamer, gang/bijkeuken, slaapkamer, trapopgang, toilet, douche en een kelder (lek).
• Eerste verdieping: Overloop/zolderruimte met twee afgetimmerde slaapkamers.

Aan de woning aangebouwd bevind zich een:

Schuur
Deze schuur met een afmeting van ca. 4,45 m x 7,64 m is opgetrokken uit betonelementen met een houten spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten. Aangebouwd bevindt zich de garage.

Garage
Deze garage heeft een afmeting van ca. 4,94 m x 5,83 m. Het geheel is opgetrokken uit houten gevels met een houten spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten. De vloer is verhard met tegels.

Schuur/paardenstal
Deze vrijstaande schuur/paardenstal van ca. 8,07 x 12,91 m ligt op enige afstand van de woning. Het geheel is opgetrokken uit metselwerk met een houten spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten.

Bestemming
De locatie heeft de bestemming “Agrarisch”. Kopers dienen zelf onderzoek te doen naar de gebruiksmogelijkheden in overeenstemming met het bestemmingsplan. Normaliter is de gemeente Raalte bereid om de bestemming van “Agrarisch” te wijzigen naar “Wonen”, mits dat milieutechnisch geen bezwaar oplevert. Wij adviseren u om hierover contact op te nemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente Raalte en een eigen deskundige te raadplegen hieromtrent.

Clausules
De woning wordt met de as-is where-is clausule verkocht. Dat wil zeggen dat de woning in de huidige staat en voor volledig risico van koper wordt verkocht. Verder maken de ouderdoms- en de asbestclausule onderdeel uit van de koopovereenkomst. Een toelichting hierop vindt u in de brochure.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 525.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-05-13
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 95
Bruto inhoud m3 360
Oppervlakte externe bergruimten 174
Perceel oppervlakte 8668

Bouw
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan rustige weg
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Platteland
Vrij uitzicht
Woonomgeving

Energie verbruik
Energie klasse G

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1950

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.