Verkocht

Woonboerderij te koop in Zeeland - Stelleweg 4, Heinkenszand

Woonboerderij in Zeeland
€ 675.000
15720 m² perceel
120 m² wonen
5 kamers

Woonboerderij in Zeeland

TE KOOP

Stelleweg 4, Heinkenszand

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een prachtig agrarisch bedrijf annex woonboerderij te koop aan ter grootte van 01.57.20 ha. Het object is gelegen in het buitengebied aan de Stelleweg 4 te Heinkenszand in één kavel. Bestaande uit een woning, garage, schuur en loods met ca. 01.17.85 ha weiland.

Voor mensen die op zoek zijn naar landelijk wonen is dit de ideale locatie om uw woonwensen te realiseren eventueel gecombineerd met uw werk aan huis. Het starten van uw eigen minicamping behoort ook tot de mogelijkheden op deze locatie. Ook voor paardenliefhebbers is dit een unieke kans om uw eigen paarden aan huis te hebben met een prachtig weiland. De bedrijven bestemming biedt u vele mogelijkheden, deze kan ook gewijzigd worden naar een woonbestemming. Kortom een object waar u uw dromen kan laten uitkomen.

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

Vraagprijs en levering

De vraagprijs is op aanvraag en bedraagt kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email: vansabben@agriteam.nlHoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoek plicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 675.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-08-04
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 120
Bruto inhoud m3 450
Perceel oppervlakte 15720

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Dichtbij snelweg
Platteland
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1961

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.