Villa kopen

Zoekt u een villa te koop? Landelijk Wonen helpt u om uw droomvilla te vinden. Laat u verrassen door ons aanbod van luxe woningen in Nederland. 

1 Villa's te koopLoonsedijk 4, Merselo

Villa in Limburg
Prijs op aanvraag

Wonen in een villa is de hele dag genieten

Heeft u in uw woonsituatie behoefte aan rust, ruimte en privacy? Een villa biedt u een riant woonoppervlak in een rustige en ruime omgeving, vaak met uitzicht op het groen. Meerdere slaap-en badkamers maken uw huis niet alleen tot een geweldig en comfortabel familiehuis, het is daarnaast ook zeer geschikt voor het ontvangen van gasten. Rondom uw villa heeft u volop ruimte voor het beoefenen van uw hobby’s. Uw wagenpark is binnen handbereik, u begint de dag met een frisse duik in uw zwembad en het is altijd een goed moment om een balletje te slaan op de tennisbaan in de tuin.

Van ontbijt tot diner; uw luxe ruime woning en bijbehorende tuin bieden volop mogelijkheden tot een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Living the good life! 

Authentieke schoonheid of architectuur van nu

De jaren '30 is een periode waarin veel villawijken met ruime vrijstaande woningen zijn gebouwd. Vandaag de dag bieden ze het beste van twee werelden: een prachtige authentieke uitstraling gecombineerd met moderne luxe en comfort. Deze historische villa's ademen een sfeer van klasse en charme en zijn aangepast aan de eisen van het moderne leven, waardoor ze de perfecte plek vormen om thuis te komen.

Gaat uw voorkeur uit naar een onder architectuur gebouwde moderne villa? Wij hebben ook een uitgebreid aanbod aan eigentijdse en exclusieve woonhuizen die voldoen aan de hoogste normen van design en comfort. Deze jonge, moderne villa's zijn voorzien van innovatieve architectonische elementen en bieden een eigentijdse uitstraling die perfect past bij uw levensstijl.

Bij Landelijk Wonen vindt u de woning die aansluit bij uw wensen en smaak. Neem een kijkje in ons aanbod en wie weet wacht daar uw droomvilla om ontdekt te worden.

Wonen en werken combineren in uw droomvilla

Als u kiest voor een villa dan kiest u voor ruimte; voor een groot woonoppervlak en een royale buitenruimte, passend bij uw levensstijl. In een villa gaat luxe wonen naadloos samen met de mogelijkheid om comfortabel te werken vanuit huis. De inpandige ruimte die uw riante woonhuis biedt, maakt het mogelijk om wonen en werken te combineren in een inspirerende omgeving. 

 Als u de keuze maakt voor een villa, dan kiest u niet alleen voor luxe maar ook voor een riant woonoppervlak en de rust van een groene buitenruimte. In een villa kunt u luxe wonen moeiteloos combineren met de mogelijkheid om comfortabel vanuit huis te werken. De ruime opzet van uw woning en de goed doordachte indeling biedt u de flexibiliteit om te wonen en te werken in een inspirerende omgeving. Hier kunt u zowel ontspannen en genieten van uw vrije tijd als efficiënt en productief zijn in uw werkruimte. In uw villa komen luxe en functionaliteit samen!

Samen met Landelijk Wonen uw villa vinden en aankopen

Landelijk wonen biedt u bij het vinden en kopen van uw droomvilla:

  • Ervaren makelaars met bewezen succes 
  • Een ruime kennis van de markt 
  • Landelijke dekking
  • Maatwerk in de begeleiding van wens tot aankoop

De specialist in aan- en verkoop van villa's in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een villa is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.