Landhuis te koop in Noord-Brabant - Gemertseweg 19, Oploo

Oploo
Landhuis in Noord-Brabant
Op een prachtig vrije locatie gelegen ruim, vrijstaand, voormalig horecapand op een royaal perceel van ca. 5000 m². Het pand is ideaal geschikt tot het ombouwen van een gekarakteriseerde ruime woning met ruime tuin en is geschikt voor diverse doeleinden, zoals B & B, beroep aan huis en hobbymatig houden van dieren.
Eventueel aankoop van meer grond behoort tot de mogelijkheden (totaal groot ca 16.000 m²).

Situering:
De woning is gelegen in het buitengebied van Oploo (gemeente Sint Anthonis), aan de N 272 Sint Anthonis-Elsendorp. Mede doordat het pand direct aansluit aan de Peelkant, is het veilig bereikbaar. Het is mooi landelijk gelegen, met vrij uitzicht over de landerijen.

De indeling van het pand is als volgt:
Begane grond:
Binnenkomst via grote hal. Vanuit deze hal kan men zich begeven naar de voormalige horeca ruimte, sanitair en keuken. Vaste trap naar eerste verdieping. Daarnaast bevindt zich nog een grote ruimte (voormalige feestzaal). Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is op dit moment in gebruik als bergruimte, maar kan verbouwd worden tot woonruimte.

Het perceel:
Rondom het pand is het perceel deels ingericht als terras t.b.v. horeca. Tevens is er een grote parkeerplaats aanwezig. Dit alles is makkelijk om te bouwen naar een mooie grote tuin om van de plaatselijke omgeving te genieten. Voor de hobbyist zijn er vele mogelijkheden.

Bijgebouwen:
Op het perceel staat een mooi ruim bijgebouw. Dit is ideaal te gebruiken voor opslag van het tuinmateriaal of om te bouwen tot paardenstal of dierenverblijf.
Tevens staat er nog een eenvoudig gastenverblijf. Er zijn mogelijkheden om dit verblijf om te bouwen naar een mantelzorgwoning of Bed & Breakfast.

Algemeen:
Het pand heeft een mooie karakteristieke uitstraling. Doordat het een Franse kap heeft, is er veel inhoud beschikbaar. Een ideaal pand om echt iets moois van te maken met grote tuin of het aanleggen van bijvoorbeeld een paardenwei en/of rijbak.
Het is mogelijk om in of bij de bestaande woning een mantelzorgwoning te realiseren.

Binnen het bestemmingsplan van de gemeente Sint Anthonis is er een mogelijkheid om de “horecabestemming” te wijzigen naar “wonen”. Op dit moment is de bestemming nog “horeca”, waardoor er tevens mogelijkheden zijn om deze locatie als horecagelegenheid te benutten. De ruimtes in het object zijn ook geschikt voor “niet-permanente bewoning”.

Ondanks de landelijke ligging, zijn de dorpen Oploo, Sint Anthonis en Elsendorp snel bereikbaar. Er is een goede ontsluiting naar de Rijksweg A73 Venlo - Nijmegen

Woonoppervlakte 546 m²
Totale inhoud ca 1700 m3
Bouwjaar: ca 1960
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 375.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2019-03-27
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 546
Bruto inhoud m3 1700

Bouw
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Locatie
Ligging Aan drukke weg
Buiten bebouwde kom
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Landhuis
Bouwjaar 1960
Direct contact met de makelaar?

William Peters
peters@agriteam.nl
T: 0485-387 300
M: 06-207 36 266

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van landhuizen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een landhuis is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.