Landhuis te koop in Noord-Holland - Hornweg 6, Hem

Landhuis in Noord-Holland
€ 1.000.000
15600 m² perceel
154 m² wonen
6 kamers

Landhuis in Noord-Holland!

Let op!! De getoonde (vraag)prijs is een vanaf prijs. Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op dit object. Lagere biedingen dan de vanaf prijs worden dan ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt meestal een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht.


Zoekt u ruimte, fraai landelijk uitzicht en schuurruimte voor het houden van uw eigen paarden dan is deze locatie uitermate geschikt voor u.

Te koop aangeboden namens opdrachtgevers. Een vrijstaand woonhuis met twee ruime schuren en opslagruimte en daarnaast een rijbak van 20m x40 m en diverse zand- en graspaddocks en een perceel weiland. Het geheel is thans ingericht voor het houden van paarden en honden en biedt nog veel verschillende mogelijkheden.
Ten behoeve van de paarden zijn er 5 ruime paardenboxen met tevens een wasplaats en zadelkamer. Voor het huidige hondenkennel zijn er meerdere ruime aparte binnenkennels (15 stuks) en acht buitenkennels. Achter de schuren ligt een 20m x 40m rijbak met een eb en vloed bodem en twee zandpaddocks met een eb en vloed bodem en vier gras-paddocks. Het erf is geheel verhard met klinkers, betonplaten en deels asfalt en heeft een eigen mestplaat.
Het perceel is ontsloten middels een ruime gronddam met afsluitbaar damhek.

Woonhuis
Het woonhuis bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken welke gelegen is op het zuidwesten waardoor er de hele dag zon is in de woonkamer en keuken. Op de benedenverdieping bevindt zich verder nog de bijkeuken, de centrale hal, een slaapkamer en de badkamer met inloopdouche en een kantoor. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, w.o. een vaatwasser, inbouwkoelkast, een oven en een magnetron. Via een trap in de zijhal gaat men naar de overloop en de beide slaapkamers en de inloopkast (evt. 3de slaapkamer boven). Slaapkamers hebben nog extra bergruimte achter het knieschot. Woonoppervlakte ca. 154 m2, wooninhoud ca. 425 m3.

Schuur 1
De eerste schuur is een ruime hal met gelijmde houten spanten, heeft een vrije overspanning en heeft gemetselde muren. De schuur heeft een afmeting van 18m x 38m = ca. 685 m² . Een nokhoogte van 6,25m en een goothoogte van 4,0m en is voorzien van een nieuw dak (2019). In de schuur bevindt zich een kantine en een werkplaats/opslagruimte, alsmede een kantoor in aanbouw. Schuur is geschikt te maken voor een kleine binnenbak of extra paardenboxen, oude mestkelders zijn nog aanwezig.

Schuur 2
De tweede schuur is ingericht voor de paardenhouderij en ten behoeve van de hondenkennel. De schuur heeft een afmeting van 11m x 38m = ca. 420 m2, heeft houten spanten met ondersteuning en ook een nieuw en geïsoleerd dak (2019).In de schuur bevinden zich 5 ruime paardenboxen, een wasplaat en zadelkamer. Hier is ook nog ruimte voor meer paardenboxen. Daarnaast zijn er 15 binnenkennels voor de hondenopvang en -fokkerij.

Rijbak/Paddocks
Achter de schuren ligt de 20m x 40m rijbak (eb en vloed bodem), de rijbak is volledig omheind met een keurig hekwerk en voorzien van verlichting. Daarnaast zijn er nog twee zandpaddocks (eb en vloed bodem) en vier graspaddocks, voldoende ruimte om uw paarden buiten te stallen. De rijbak en alle paddocks zijn bereikbaar middels een verhard erf en kavelpad.

Weiland
Naast de gebouwen ligt nog ca. 6.000 m² mooi weiland voorzien van knotwilgen. Het weiland heeft nog een extra ontsluiting op de Hornweg. Grond betreft goede kleigrond.

Totale oppervlakte van het perceel 15.560 m²
Het perceel heeft een agrarische bestemming met bouwblok (bestemmingsplan Dechterland, 24-6-2013).

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 1.000.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-03-25
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 154
Bruto inhoud m3 425
Perceel oppervlakte 15600

Bouw
Type dak Schilddak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Landhuis
Bouwjaar 1965

De specialist in aan- en verkoop van landhuizen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een landhuis is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.