Bungalow te koop in Gelderland - Bogaardslaan 67, Ugchelen

Ugchelen
Bungalow in Gelderland
Carpe Diem!
Landelijk-Wonen.nl biedt u deze vrijstaande semi bungalow aan op een zeer aantrekkelijke locatie aan de rand van Apeldoorn. Volledig leven op de begane grond is mogelijk dus zeer geschikt voor senioren!

De locatie
Ugchelen telt ruim 6.000 inwoners en ligt op de oostelijke helling van het Veluwe massief. Het dorp is, net als Apeldoorn, groot geworden door de papierindustrie. Het centrum is verkeersluw gemaakt door een 30 kilometerzone, die mede de veiligheid van winkelende voetgangers en fietsers waarborgt. Het ‘dorpsgevoel’ komt terug in een aantal elementen. Zo zijn er diverse dorpsverenigingen en ook de Bronkerk neemt een centrale plaats in binnen de gemeenschap.

Deze woning is gelegen aan de rustige Bogaardslaan in Ugchelen. Aan het einde van de straat treft u winkels aan voor uw eerste levensbehoeften. Het ziekenhuis van Apeldoorn is om de hoek en de aansluiting van de A1 is eveneens binnen handbereik!

De woning
Ietwat verscholen achter het groen ligt deze vrijstaande semi bungalow met ruime oprit en aangebouwde garage op een aantrekkelijke kavel van ruim 700 m2.
Het geheel is gebouwd in 1966, ligt er netjes bij maar is enigszins gedateerd. Het houtwerk aan de buitenzijde behoeft onderhoud. De woning is opgetrokken met halfsteensmuren en houten tussenwanden. De vloeren zijn van hout en het dak is met betonnen pannen gedekt.

De vertrekken zijn afgewerkt met schroten en zachtboard plafonds; het plafond in de woonkamer is met houten balken afgewerkt. De woonkamer is voorzien van dubbel glas. Men heeft de woning verwarmd met CV (bouwjaar circa 2011, merk Atag). De authentieke open haard met vonkengordijn is nog aanwezig.

De woning is voorzien van glasvezelaansluiting.

Naast de woning is een garage aangebouwd van circa 36 m2. Op de zolder is nog een beperkte bergruimte aanwezig. De gezellige besloten tuin, veelal ingericht met gazon en heesters, ligt op het zuidoosten en nodigt uit tot inrichting naar eigen stijl!

De indeling van de woning
Op de begane grond treft u de ruime entree met toegang tot de woonkamer, het toilet, de badkamer, de keuken en drie slaapkamers (of kantoorruimten) met inbouwkasten.

De lichte woonkamer heeft aan de achterzijde een schuifpui naar buiten. Twee van de drie slaapkamers beneden hebben een prachtig vrij zicht op de achtertuin. Om u een veilig gevoel te geven, is gedacht aan inbraakbeveiliging op de ramen en bovenlichten.
De keuken heeft een zwart-witte inrichting met voldoende opbergruimte; u kookt op inductie. De met witte tegels afgewerkte badkamer is voorzien van een douchebak met gordijn, een wastafel en toilet.

Via een vaste trap komt u op de verdieping met overloop en CV-ruimte en nog drie slaapkamers, waarvan één met wastafel. De gehele bovenverdieping heeft schuin dakbeschot en is voorzien van dakramen.

De bestemming
Op deze locatie geldt de enkelbestemming ‘Woondoeleinden’. Het geheel kunt u wellicht naar eigen idee wijzigen en uitbreiden binnen het gedeelde bouwvlak met de buurpercelen. Houdt u daarbij rekening met de gegeven maximale maatvoeringen voor bouwhoogte (9,0 m) en goothoogte (3,0 m).
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 475.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-12-02
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 140
Bruto inhoud m3 680
Oppervlakte externe bergruimten 24
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 36
Perceel oppervlakte 703

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen

Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 6

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging
Dichtbij openbaar vervoer
Dichtbij school
Dichtbij snelweg
In woonwijk

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Bungalow
Bouwjaar 1966
Direct contact met de makelaar?

Gerjan van Apeldoorn
vanapeldoorn@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 131 347 67

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Midden-Nederland
ede@landelijk-wonen.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van bungalows in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een bungalow is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.