Bungalow te koop in Friesland - Foswerterstrjitte 8, 9172 PT Ferwert

Ferwert
Bungalow in Friesland
Omgeving
De woning is gelegen aan een gezellige straat in Ferwert. Via deze straat zijn o.a. de voetbalvelden en het verzorgingshuis bereikbaar. In Ferwert zijn diverse voorzieningen, waaronder een supermarkt, een basisschool, winkels en overige bedrijven. Deze zijn op korte afstand gelegen.

Object
De compacte vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 460 m². Het geheel is gebouwd in 1964 en heeft een inhoud van ca. 438 m³ en een vloeroppervlak van 121 m² (BAG informatie). De woning is van traditionele bouw. De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloer is van hout. De woning beschikt over spouwmuren en het dak is gedekt met dakpannen. De woning is minimaal van isolatie voorzien. De woonkamer beschikt over dubbele beglazing. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen. Er is een kruipruimte aanwezig. De Cv-installatie en gasboiler zijn van 1984. De woning beschikt over een vrijstaande stenen garage, welke voorzien is van een elektrische garagedeur.

De woning beschikt over een ruime entree en een hal naar de woonkamer, keuken en de twee slaapkamers op de begane grond. De slaapkamers beschikken over ruime inloopkasten. De keuken is eveneens vanuit de woonkamer bereikbaar. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Aldaar bevindt zich de CV-kast en een achterentree. Vanuit de keuken is eveneens een ruime kelder bereikbaar.

De verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. De verdieping fungeert als berging en is niet betimmerd.

De achtertuin is gelegen op het noorden. De tuin is voor het zicht goed onderhouden. Achter de woning is een houten berging gesitueerd, waarvan de overname in overleg zal zijn.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 149.500,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2019-10-18
Aanvaarding Direct
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 96
Bruto inhoud m3 510
Oppervlakte externe bergruimten 26
Oppervlakte overige inp. ruimten 36
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 5

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Spouwmuur
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Bungalow
Bouwjaar 1964
Vestiging

Landelijk-wonen Fryslân
fryslan@landelijk-wonen.nl

Allingawier 37
9001 LP Grou

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van bungalows in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een bungalow is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.