Bungalow te koop

U bent op zoek naar een bungalow te koop? Landelijk Wonen helpt u om de bungalow van uw wensen te vinden en te kopen. Laat u verrassen door ons unieke aanbod van gelijkvloerse woningen in heel Nederland.

0 Bungalows


Geen aanbod in deze categorie? Wij helpen u graag verder!

Bent u op zoek naar een specifiek type woning in het landelijke gebied, maar is er momenteel geen aanbod? Geen zorgen, Landelijk Wonen staat voor u klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw droomwoning. Hoewel het aanbod soms even niet aansluit bij uw voorkeuren, betekent dit niet dat uw zoektocht hoeft te stoppen.

Onze ervaren makelaars staan graag voor u klaar om u deskundig en realistisch te adviseren, zelfs wanneer er tijdelijk geen passend aanbod is. Met onze kennis en uitgebreid netwerk kunnen wij u bijstaan in het vinden van uw ideale woning. Neem contact op met Landelijk Wonen om samen de volgende stap te zetten naar uw ideale landelijke woning.

Ervaar de veelzijdigheid van een bungalow

Bungalow kopen

Wonen in een bungalow biedt vele voordelen. Over het algemeen zijn de woningen gelijkvloers, waardoor ze goed toegankelijk zijn voor iedereen. Voor bewoners met een beperkte mobiliteit maar ook voor een gezin met jonge kinderen is een bungalow een hele geschikte en gewilde woonvorm. 
 
Door de ruime opzet is een woning zonder verdiepingen heel praktisch en efficiënt ingedeeld. De aanwezigheid van grote raampartijen maakt dat deze woningen veel natuurlijke lichtinval hebben. De ruimtes in een bungalow lopen vlot in elkaar over en zijn daardoor erg overzichtelijk en bovendien energiezuinig als we het hebben over het verwarmen. Indien nodig zijn de verschillende vertrekken goed aan te passen aan de wensen van de bewoners, het verplaatsen van bijvoorbeeld een slaap-of badkamer is vaak eenvoudig te realiseren. Ontdek de flexibiliteit en de veelzijdigheid van wonen in een bungalow.
 
Onze Landelijk Wonen makelaars informeren u graag over ons aanbod.

Wonen in een bungalow is een duurzame keuze

Een bungalow is er in vele soorten en maten. Oudere bungalows dateren soms uit de jaren ’20 van de vorige eeuw. Ze combineren inmiddels hun karakteristieke architectonische ontwerp met het comfort en de luxe van nu. De meeste bungalows in Nederland zijn gebouwd in de jaren ’50 en ’60. In die tijd waren de beschikbare percelen ruimer dan tegenwoordig. Een behoorlijke tuin is dan ook zeker een optie voor de huizenzoeker met een groen hart en groene vingers. In de huidige markt worden uiteraard ook bungalows gebouwd, voorzien van alle moderne voorzieningen en technologie. Levensloopbestendig én daarnaast ook nog eens milieubewust. 

Dat maakt wonen in een gelijkvloerse woning op alle vlakken een duurzame keuze!

Bungalows te koop in heel Nederland

Met uw gezin wonen in een gelijkvloerse woning op een heerlijke ruime en rustige plek in een van de Nederlandse voorsteden is pure luxe. Veilig spelen op straat, gezellige contacten met de buren en een fijne tuin met veel privacy; de ideale combinatie! En toch met de sportclub binnen handbereik. 
 
Op uw oude dag is het fijn om wat minder werk te hebben van het schoonmaken en onderhouden van uw woning. Daarnaast heeft u graag de supermarkt, de huisarts en uw sociale activiteiten op loop -of fietsafstand. Een bungalow net buiten het stadscentrum is dan een hele geschikte optie als u op zoek bent naar een andere woning. 
 
Een bungalow kopen als tweede woning? Veel bungalows zijn gebouwd in kustgebieden, aan vaarwater of in een bosrijke omgeving te midden van het groen. Dit maakt deze woningen zeer geschikt als vakantiehuis. Zeker de moeite waard om eens te overwegen als u op zoek bent naar een fijn tweede huis!

Een bungalow kopen samen met de makelaars van Landelijk Wonen

Voor de meeste mensen is een bungalow een nieuwe woonvorm, die ze niet kennen uit ervaring. Daarnaast is de vraag naar bungalows te koop groter dan het aanbod. Onze Landelijk Wonen makelaars informeren u graag, kennen de markt en helpen u met het zoeken naar de woning die bij u past. 
 
Wij bieden u:

  • Ruime en actuele kennis van de huizenmarkt 
  • Landelijke dekking met makelaars door heel Nederland
  • Maatwerk van zoeken tot aankoopbegeleiding