Eengezinswoning te koop in Gelderland - Dalwagenseweg 52, Opheusden

Eengezinswoning in Gelderland
€ 790.000
1089 m² perceel
188 m² wonen
8 kamers

Eengezinswoning in Gelderland!

Te koop
Prachtige VRIJSTAANDE WONING met schuur, bijgebouw en veel bergruimte.
Deze mooie, ruime woning heeft een perceeloppervlakte van 1.089 m² en is gunstig gelegen op korte afstand van alle (basis)voorzieningen.

Welkom in Opheusden.
Aan de rand van het dorp Opheusden vindt u deze prachtige traditionele woning, gelegen in een kindvriendelijke buurt en op circa 200 meter vanaf rivier de Linge. Opheusden is een dorp met circa 6.300 inwoners, heeft diverse basisscholen en is gelegen in een mooie omgeving. Snelweg A15 is goed bereikbaar op nog geen 2 km afstand.

Ook bent u zo bij de Nederrijn, het prachtige natuurgebied “de Blauwe Kamer” en in de dierentuin “Ouwehands Dierenpark” in Rhenen.

De woning
Deze karakteristieke woning is gebouwd in 1933 en gerenoveerd in de jaren 2015 – 2024 (nieuwe buitenmuren, volledig geïsoleerd, nieuwe kozijnen en veel ramen zijn voorzien van screens). De woning is voorzien van glasvezel. Een groot gedeelte van de woning wordt gekoeld en verwarmd middels een aircosysteem. De bijkeuken en keuken worden verwarmd middels vloerverwarming.

Indeling
Begane grond
Op de begane grond bevinden zich de hal/entree (met garderobekast), toilet, een mooie lichte woonkamer (met houtkachel), werkkamer, keuken (met inductiekookplaat, oven, grote koelkast, houtkachel en veel bergruimte), bijkeuken (hier bevindt zich ook de CV installatie) en een badkamer (met ligbad en toilet). Tevens zijn er diverse inbouwkasten en een grote kelder welke bereikbaar is via de keuken.

Verdiepingen
De eerste verdieping bestaat uit een overloop, badkamer (met douche, toilet en wastafelmeubel) en zes slaapkamers, waarvan drie slaapkamers met inbouwkast, één slaapkamer met dakkapel en één slaapkamer met een wastafel. De eerste verdieping wordt gekoeld en verwarmd via een airco. Via de vlizotrap komt u uit op de bergzolder.

Bijgebouw
Met een eenvoudige keuken, toilet (met douche), werkkamer en op de eerste verdieping een kamer.

Tuin
Rondom de woning heeft u tuin en bestrating met diverse terrasmogelijkheden.
Aan de zijkant van de woning heeft u een heerlijke speeltuin met diverse speeltoestellen. Achter in de tuin heeft u de mogelijkheid voor een terras of voor het plaatsen van een zwembad. Voor de veiligheid van u en uw kinderen, is er direct aan de voorkant van de woning een elektrisch poort geplaatst.

Kapschuur met berging
Achter in de tuin bevindt zich een ruime overkapping van circa 7,5 bij 5 meter met een aparte bergruimte.

Loods/garage
Deze ruime schuur heeft een afmeting van circa 11 bij 5 meter, is volledig geïsoleerd, heeft twee nette sectionale deuren en een loopdeur. De schuur is voorzien van een klein keukenblok en circa 1/3 van de schuur is voorzien van een zolder. Er zijn 21 zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van de schuur.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 790.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-04-16
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 188
Bruto inhoud m3 645
Oppervlakte externe bergruimten 98
Oppervlakte overige inp. ruimten 12
Perceel oppervlakte 1089

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Muurisolatie
Type dak Mansardedak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen dakisolatie
muurisolatie
grotendeels dubbelglas

Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 6

Locatie
Ligging In woonwijk

Energie verbruik
Energie klasse B

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1933