Eengezinswoning te koop in Gelderland - Rubenslaan 31, Scherpenzeel

Eengezinswoning in Gelderland
€ 425.000
183 m² perceel
118 m² wonen
6 kamers

Eengezinswoning in Gelderland!

Gerenoveerde goed onderhouden hoekwoning met een ruime berging en garagebox met oprit.
Op een perceel van 155 m2 en een garagebox van 28 m2

Welkom aan de Rubenslaan 31 te Scherpenzeel.
Bent u op zoek naar een ruime, eigentijdse instapklare uitgebouwde hoekwoning, met een ruime berging en een garagebox met oprit in een rustige wijk? Dan is de Rubenslaan 31 in Scherpenzeel een perfecte keuze.
Dit prachtige huis is op de begane grond bijna volledig gerenoveerd en geïsoleerd en biedt voldoende ruimte om comfortabel te wonen. De woning bestaat uit een open woonkamer met een ruime keuken in de uitbouw aan de woning met toegang tot de achtertuin. Drie slaapkamers en een moderne badkamer op de eerste verdieping en een ruime slaapkamer op de tweede verdieping. Daarnaast is er een berging in de achtertuin en een aparte garage aan de zijkant van de woning.
De Rubenslaan 31 is gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving in Scherpenzeel. Op loopafstand van de woning zijn diverse voorzieningen, zoals het winkelcentrum, vier onderwijsinstellingen, park, sportclubs. Daarnaast biedt de centrale ligging van Scherpenzeel uitstekende verbinding met de omliggende steden, zoals Amersfoort, Utrecht en Arnhem.
Met alle faciliteiten binnen handbereik, is dit de ideale locatie voor gezinnen en iedereen die comfortabel wil wonen met gemakkelijke toegang tot dagelijkse voorzieningen.

De woning
Wij nemen u graag mee door de woning: Via de entree, komt u in de hal met het toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer. Door de indeling is de woonkamer aan de voorzijde en de eethoek aan de achterzijde met de keuken, die zeer ruim is door de aanbouw aan de achterzijde De keuken is van alle gemakken voorzien. Achter de keuken is nog een bijkeuken.
Doordat dit type woningen zeer breed zijn er op de eerste verdieping drie goede slaapkamers, en ruime inbouwkasten in de grote ouderkamer. De grote moderne badkamer heeft een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. Op de overloop bevindt zich ook nog een ruime opbergkast en een apart toilet.
Op de tweede verdieping is een voorzolder waar ook de cv-ketel hangt met inbouwkasten. Door de aanwezigheid van een dakkapel is er ook nog eens een grote vierde slaapkamer mogelijk. De dakkapel is wat ouder en aan vervanging toe.
De begane grondvloer is voorzien van nieuwe balken met betonlaag en vloerverwarming. De muur tegen de woning ernaast is geïsoleerd met geluidsisolatie en alle wanden zijn afgewerkt met nieuwe stuclaag. Er zijn nieuwe kunststof kozijnen geplaatst met HR++ isolatieglas.
De hele keuken is gerenoveerd, en de plafonds op de benedenverdieping zijn opnieuw geïsoleerd. Bijna alle elektriciteit is vernieuwd.
De stijlvolle moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een grote douchehoek en wastafel. De ruimte wordt verwarmd door middel van een design radiator.

De tuin en garage
Achter de keuken treft u de bijkeuken aan met wasmachine- en drogeraansluiting. Vanuit de bijkeuken loopt u de keurig aangelegde tuin in. De heerlijke zonnige tuin gelegen op het westen is via een achterom bereikbaar en heeft een vrijstaande stenen berging van ruim 12 m². Aan de zijkant van de woning op eigen terrein is een garagebox voorzien van elektriciteit, die u ook vanuit de tuin kunt inlopen.
Kortom: een leuke goed gerenoveerde hoekwoning met garage en oprit. Wilt u wonen aan een rustige straat en voor de zomervakantie in uw eigen woning zitten? Kom dan snel kijken op de Rubenslaan 31 in Scherpenzeel.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 425.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-03-27
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 118
Bruto inhoud m3 418
Oppervlakte externe bergruimten 40
Perceel oppervlakte 183

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Vloerisolatie
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen dakisolatie
muurisolatie
vloerisolatie
grotendeels dubbelglas
HR-glas

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
Dichtbij school
Dichtbij snelweg
In bosrijke omgeving
In woonwijk

Woning
Type woonhuis Eind
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1972