Verkocht onder voorbehoud

Bouwgrond te koop in Noord-Brabant - 't Heike 9J, Reusel

Noord-Brabant
€ 410.000
1100 m² perceel

Noord-Brabant!

ALTIJD AL UW DROOMHUIS WILLEN BOUWEN? DAN IS DIT UW KANS!

Te koop: Een riante, landelijk gelegen bouwkavel van ca. 1.100 m² aan een rustige doorgaande weg met een fietspad, gelegen op loopafstand van de bebouwde kom.
In de directe omgeving worden momenteel meerdere vrijstaande woningen gebouwd. De kavel is zeer rustig gelegen, wat veel woongenot met zich meebrengt.

De woning dient gebouwd te worden volgens vergunde situatie. Afwijken van deze vergunning is geen mogelijkheid. Het betreft een mooi karakteristieke langgevelboerderij type, zonder bijgebouwen, op een ruim perceel. De bouwkavel wordt aangeboden zonder achterliggende bijgebouwen. Deze blijven in eigendom van verkoper. Daarmee kan er bij de woning geen bijgebouw meer gerealiseerd worden.

Kortom een prachtige kavel, op een schitterende plek, met een vrij uitzicht.

Enkele kenmerken van de te bouwen woning;
- Maximaal 1.000 m³
- Bijgebouw niet mogelijk
- Carport niet mogelijk
- Overkapping mogelijk
- Vergunning is verleend voor een eigen inrit
- Nutsvoorzieningen en rioolaansluiting zijn voor rekening van koper
- Aan huis gebonden beroep cat. 1 mogelijk
- In overleg met verkoper moet er een beplantingsplan gemaakt worden

Algemeen
Reusel is een dorp in de provincie Noord-Brabant, in de regio Zuidoost-Brabant, en daarbinnen in de streek De Kempen, gemeente Reusel-De Mierden. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1996. Het is de kern van de gemeente. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 3.500 huizen met ca. 8.600 inwoners.
In Reusel zijn vele voorzieningen voorhanden, vele winkels, in alle soorten, basisonderwijs, horecagelegenheden, sportverenigingen. Stichting Winterfeesten Reusel-De Mierden organiseert jaarlijks de Winterfeesten (begin december tot begin januari) in het centrum van het dorp. Voor het voortgezet onderwijs kan men naar het op fietsafstand gelegen Bladel.
Verder is het dorp landelijk gelegen tegen de Belgische grens in een bosrijke omgeving met vele wandel- en fietspaden.
Het dorp is goed ontsloten middels grote N-wegen richting Eindhoven en Tilburg.

Karakteristiek:
• De architectuur van de woningen is landelijk, doch eigentijds. Het traditioneel-landelijke onderdeel wordt gevormd door het materiaalgebruik: dit bestaat in hoofdzaak uit traditionele materialen (baksteen, gebakken dakpannen, hout etc.) De vormgeving is echter eigentijds. Ook mogen eigentijdse materialen worden toegevoegd als accenten en voor ondergeschikte onderdelen. Zuiver ‘historiserende’ architectuur is toegestaan;
• Voor de gevels en daken dienen natuurlijke materialen, zoals bakstenen, gebakken pannen en/of hout te worden toegepast. Voor accenten en ondergeschikte onderdelen mogen juist eigentijdse materialen te worden toegepast. Het aantal toe te passen materialen dient beperkt te blijven. Een te grote verscheidenheid aan materialen is niet toegestaan;
• Voor gevels en daken dienen natuurlijke (aardse) tinten te worden toegepast;
• Vanwege de afwijkende kleurstelling ten opzichte van de omgeving is de kleur wit voor de gevels alleen toegestaan voor ondergeschikte onderdelen van de gevel (subvolumes). Het toepassen van witte gevelonderdelen is alleen toegestaan indien er sprake is van een hoge architectonische kwaliteit. Het aandeel wit dient in alle gevallen minder dan 30% van de gevel te betreffen. Bovendien mag het wit in de gevels alleen worden gevormd door wit stucwerk
of door het wit ‘keimen’ van metselstenen. Witte bakstenen (metselstenen) zijn niet toegestaan.

De illustraties betreffen referentiebeelden om richting te geven aan het wenselijke beeld.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 410.000,00
Prijstype v.o.n.
Datum opdracht 2024-02-12
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 1100