Verkocht onder voorbehoud

Eengezinswoning te koop in Gelderland - Culemborgseweg 18, Asch

Eengezinswoning in Gelderland
€ 730.000
6970 m² perceel
185 m² wonen
5 kamers

Eengezinswoning in Gelderland!

Te koop
BEDRIJFSWONING met hal en perenboomgaard aan de rand van het dorpje Asch, met een totale perceeloppervlakte van 6.970 m2.

De locatie
Zowel aan de zijkant als aan de achterkant van de woning, kijkt u prachtig uit op de boomgaarden.

Het dorpje Asch is een klein dorpje in de gemeente Buren met circa 400 inwoners. In het dorpje bevindt zich een dorpshuis, kerk, restaurant en wat kleine winkeltjes.

Op circa 2 km afstand bevindt zich de stad Buren (ook wel Oranjestad genoemd), deze stad heeft vele voorzieningen, zoals diverse leuke eetgelegenheden, winkels, een basisschool, een voetbalvereniging, diverse bedrijvigheden, enzovoorts. Jaarlijks worden er diverse evenementen georganiseerd.

De BEDRIJFSWONING
De woning is traditioneel gebouwd in 1900 en volledig gerenoveerd in 1987 (hierbij is het achterhuis bij de woning betrokken). De woning is 13,4 meter lang, 7,5 meter breed aan de voorzijde en 10,5 meter breed aan de achterzijde, opgetrokken uit steens muren (aan de binnenzijde is een isolatiewand geplaatst), pannen gedekt en heeft een betonnen vloer. Het voorhuis is volledig geïsoleerd, het achterhuis is gedeeltelijk geïsoleerd. Er is centrale verwarming, vloerverwarming en een houtkachel aanwezig. De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: Aardgas, water, elektra, riolering, kabeltelevisie en glasvezel. De gehele woning is in 2023 geschilderd.

Begane grond
Op de begane grond bevinden zich de entree/hal, toilet, woonkamer met houtkachel en schouw, een prachtige hoekkeuken (2020) bestaande uit een koelkast, (hete lucht) oven, vaatwasser en een gasfornuis, een badkamer bestaande uit een douche, bad, wastafelmeubel en een handdoekradiator, bijkeuken, tussenlid naar de achterhal, werkruimte en een ontmoetingsruimte in het achterhuis (nu in gebruik als slaapkamer).

Verdieping
De verdieping is te bereiken via een vaste trap en bestaat uit een overloop met drie slaapkamers en een grote bergingsruimte achter de grote slaapkamer.

Tuin
Rondom de woning bevindt zich de tuin met een eigen groente tuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruim terras met uitzicht over uw eigen prachtige perenboomgaard.

Hal/Loods
Tegen de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime hal/loods van circa 120 m2 (10 x 12 m). De hal/loods is gebouwd in 1997, is opgetrokken uit stalenspanten, damwanden, een betonnen vloer en asbestvrije golfplaten als dakbedekking. De ruimte dient nu als machineberging en opslag. Er is water en (kracht)stroom aanwezig. Het geheel heeft een agrarische bestemming.

Extra info:
De boomgaard mag niet biologisch of gangbaar gespoten worden.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 730.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-01-05
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 185
Bruto inhoud m3 600
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 120
Perceel oppervlakte 6970

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Platteland
Vrij uitzicht

Energie verbruik
Energie klasse G

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1900