Kaart
Verkocht

Eengezinswoning te koop in Overijssel - Almeloseweg 7, Haarle

Eengezinswoning in Overijssel
Vraagprijs: € 595000
9220 m² perceel
126 m² wonen
4 kamers

Eengezinswoning in Overijssel!

Te midden van een schitterend coulisselandschap in Haarle (gemeente Hellendoorn), staat deze vrijstaande woning met ruime schuur op een riant perceel van 9.220 m2. Genieten van rust en ruimte!

Ligging
De woning is gelegen in het dorp Haarle, nabij de rijksweg N35. Het is een rustige omgeving met vergezichten over de landerijen. Het dorp Haarle is gelegen in Salland, aan de voet van de Haarlerberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. Het dorp ligt direct aan De Sallandse Heuvelrug en veel fiets- , wandel- en ruiterroutes verbinden het dorp met de omliggende dorpen Nieuw Heeten, Luttenberg, Holten, Nijverdal en Hellendoorn.
Het is een actief dorp met meerdere (sport) verenigingen, een basisschool en diverse horecagelegenheden. In het dorp bevinden zich diverse winkels. Ook in de nabije steden Nijverdal, Deventer en Zwolle bevinden zich winkels en andere voorzieningen als bioscoop, theater en een ziekenhuis.

Omschrijving woning
Via de lange oprijlaan bereikt u de woning. Op het riante perceel, naast de oprijlaan bevindt zich een grote natuurvijver. De woning is traditioneel gebouwd in 2011. De gevels zijn spouwmuren, het dak is gedekt met pannen en de kozijnen zijn van kunststof. Zowel de begane grond vloer en de verdiepingsvloer zijn van beton. De woning heeft energielabel B. Via de achterdeur komt u binnen in de bijkeuken. De woning heeft een ruime leefkeuken met woonkamer voorzien van tuindeuren. Dan komt u in de hal met trapopgang en toilet. De badkamer en 2 werk/slaapkamers zijn ook via deze hal te bereiken. Via de hal met mooie vide bereikt u de eerste verdieping. Hier bevindt zich de overloop,2 ruime slaapkamers en de CV-ruimte.

Omschrijving schuur
Naast de woning staat de schuur. Deze schuur is gebouwd met stalen spanten, de gevels zijn van sandwich panelen. De schuur is aan de voorzijde voorzien van een grote schuifdeur. De deur- en raamkozijnen zijn van kunststof. Aan de binnenzijde is de schuur deels afgetimmerd, met daarboven een houten zolder. De vloer is van beton. Het is een ruime schuur van circa 10 x 8 meter, dit biedt vele mogelijkheden.

Perceel
De woning met schuur staat op een ruim perceel waar je kan genieten van de rust en ruimte, aan de voorzijde van het perceel bevindt zich een grote vijver.

Kortom
- Ruim perceel van maar liefst ca. 9.220 m²
- Deze plek biedt volop mogelijkheden
- Open ligging met fraaie zichtlijnen over de Sallandse landerijen
- Gelegen dichtbij het de plaatsen Nijverdal en Raalte waar alle faciliteiten aanwezig zijn.

Of u nu wilt wandelen, fietsen of gewoon wilt genieten van de rustige omgeving of de gezelligheid van de omliggende plaatsen, er zijn volop mogelijkheden op deze schitterende locatie.

LET OP!! De vermelde vraagprijs is een richtprijs voor de inschrijving!

Lijkt het u wat? Bel of mail ons dan!

De woning wordt verkocht middels een vrijwillige inschrijving. Er zullen kijkdagen georganiseerd worden waarvoor u zich aan kunt melden. Aan de hand daarvan kunt u een bieding doen inclusief eventuele voorwaarden en aangegeven opties. Ook is het mogelijk een financieringsvoorbehoud op te nemen van maximaal 8 weken. Aan de hand van deze biedingen zal verkoper bepalen met welke partij hij verder gaat, dit aan de hand van de hoogte van de bieding, voorwaarden en opties.

• Kijkdagen: donderdag 31 augustus 2023 ’s ochtends of dinsdag 5 september 2023
• Uiterste datum inleveren biedingen : donderdag 21 september 2023 tot 17.00 uur
• Uiterlijke datum starten van de onderhandelingen: maandag 25 september 2023

Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist.

BEZICHTIGING: Uitsluitend na afspraak met AgriTeam makelaars Oost Overijssel B.V.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Verkoop bij inschrijving
Vraagprijs € 595.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-08-02
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 126
Bruto inhoud m3 493
Perceel oppervlakte 9220

Bouw
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Zelfstandig

Energie verbruik
Energie klasse B

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 2011

Locatie op de kaart