Kaart
Verkocht onder voorbehoud

Woonboerderij te koop in Zeeland - Korenweg 26, Lewedorp

Woonboerderij in Zeeland
€ 350.000
1700 m² perceel
103 m² wonen
6 kamers

Woonboerderij in Zeeland!

TE KOOP

Woonboerderij Korenweg 26 Lewedorp

In opdracht van de eigenaar, biedt AgriTeam Makelaars Zeeland BV u geheel vrijblijvend een
woonboerderij te koop aan bestaande uit een woning, garage, landbouwschuur, schuur en een wagenhuis op ca. 1.700 m². De woonboerderij is gelegen aan de Korenweg 26 te Lewedorp. 

Voor uitgebreide informatie raadpleeg de brochure die op verzoek per email aan u wordt verzonden.

Vraagprijs en levering

De vraagprijs is € 350.000,00 kosten koper. Het tijdstip van juridische- en feitelijke levering is in onderling overleg overeen te komen. Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich richten tot de heer J.M.C. (Marco) van Sabben. Hij is bereikbaar op 06-20599568 of 0113-655985 of per email: vansabben@agriteam.nlHoewel deze informatie met bijlagen met veel zorg is samengesteld, kunnen er onjuistheden in voorkomen. Daarom kunnen er aan deze informatie geen rechten en/of verplichtingen worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bieding. Verkoper stelt nadrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan nadat er over alle voorwaarden overeenstemming is bereikt. Het bieden van de vraagprijs houdt niet automatisch in dat er ook een koopovereenkomst tot stand is gekomen. Verkoper behoudt zich te alle tijde het recht van beraad en/of gunning voor, zonder opgaaf van redenen.

Indien koper één of meer voorbehouden wenst, dient hij dat bij de onderhandelingen in te brengen. Voorbehouden ingebracht nadat een overeenkomst tot stand is gekomen, worden niet geaccepteerd tenzij verkoper alsnog met het voorbehoud instemt. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht met betrekking tot alle onderwerpen die voor hem van belang zijn of kunnen zijn.

Video's

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 350.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-07-07
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 103
Bruto inhoud m3 384
Oppervlakte externe bergruimten 271
Perceel oppervlakte 1700

Bouw
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen geen isolatie

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 2

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Dichtbij snelweg
Platteland
Vrij uitzicht

Energie verbruik
Energie klasse G

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1915

Locatie op de kaart

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.