Verkocht

Eengezinswoning te koop in Limburg - Hogeweg 100, Ven-Zelderheide

Eengezinswoning in Limburg
€ 699.000
2500 m² perceel
275 m² wonen
11 kamers

Eengezinswoning in Limburg!

In het buitengebied van Ven-Zelderheide, op een ruime en rustige locatie gelegen vrijstaande woning en woonunit met vrij uitzicht op het Reichswald, natuur- en watergebied “De Banen” en landerijen, op een ruim perceel van circa 2.500 m². Het is mogelijk om minder/meer grond te kopen.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
U komt binnen in de hal met een natuurstenen vloer. Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkeuken en woonkamer. De woonkamer is voorzien van een fraaie, goed onderhouden parketvloer en een haardpartij. De woonkeuken heeft een luxe inbouwkeuken, voorzien van inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast, vriezer, afzuigkap en vaatwasser. In 2018 zijn het aanrechtblad, oven, inductiekookplaat, koelkast, afzuigkap en vaatwasser vernieuwd, allen energieklasse A+++.
Als aanvulling op de centrale verwarming staat in de keuken een sfeervolle houtkachel. Door de grote raampartijen, in 2018 vernieuwd met HR++ glas, kunt u vanuit zowel de woonkamer als de woonkeuken optimaal genieten van het fraaie uitzicht en de tuin.
Vanuit de keuken een doorgang naar een studiekamer/kantoor met laminaatvloer. Tevens een doorgang naar een tussenhal met aansluitend een in 2015 gerenoveerd toilet met bidet. De grote tuin is vanuit de tussenhal bereikbaar middels een achterdeur.
Vanuit de hal is er verder nog toegang naar een werk-/slaapkamer, welke is voorzien van een parketvloer en wastafel. Op een eenvoudige manier kan deze ruimte worden toegevoegd aan de woonkamer.

Eerste verdieping:
Via een hardhouten trap bereikt u de overloop, welke toegang geeft tot 4 slaapkamers en de badkamer. De master bedroom is heeft een ruime fraaie inloopkast, gebouwd in 2015. Middels een kleinere kast is de vliering bereikbaar en het knieschot is in gebruik als berguimte. Alle slaapkamers en de overloop zijn in 2015 voorzien van nieuwe vloerbedekking. In de slaapkamer met dakkapel hangt in een kast de geruisloze c.v.-installatie. Op de overloop zijn 3 ruime inbouwkasten. De onlangs geheel vernieuwde badkamer is ingericht met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Kelder:
Het gehele huis is onderkelderd. Vanuit de keuken bereikt u met een vaste trap de hal van de kelder. De kelder is opgedeeld in een drietal hobby-/werk-/speelruimtes, waarvan 1 ruimte is voorzien van witgoedaansluitingen en een doucheruimte voorzien van een douche met straalverwarming en wastafel. De garage is voorzien van een garage kanteldeur en een loopdeur. De gehele kelder is voorzien van een tegelvloer.

Bijgebouwen:
Verder staat er op het perceel nog een gemetselde garage voor 2 auto’s met een oppervlakte van circa 50 m² en een in 2018 gebouwde schuur met een oppervlakte van circa 38 m². Deze schuur is van hout en voorzien van dubbele openslaande deuren, klinkervloer en elektriciteit. De schuur wordt gebruikt voor opslag van tuingereedschap, meststoffen voor de tuin en het stallen van de tractor.

Tuin:
Via de achterdeur komt u op het ruime, van een luifel voorzien terras, waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht op de lager gelegen en fraai aangelegde tuin, welke geheel is omsloten door een fraaie poort met hekwerk en hagen en is aangelegd met gazon, als siertuin en met een boomgaard met onder andere kersen-, appel-, peren-, pruimen- en notenbomen, kastanjes en sparren. De tuin is eveneens via de garage toegankelijk.
De boomgaard met een oppervlakte van circa 9.300 m² kan er extra bijgekocht worden.
Verder staat er op het terrein een houten dierenverblijf met aangrenzend een kippenren en een kleine plantenkas.

In de tuin staat op een mooie, aan het zicht onttrokken plek, een smaakvol ingericht tuinhuis om heerlijk tot rust te komen en van de tuin te genieten. Bij dit tuinhuis staat een ruime stacaravan, voorzien van een woonkamer met open keuken, een halletje met toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en toilet, welke gebruikt kan worden als B & B of mantelzorgwoning. In de grote slaapkamer is een aparte toilet met fonteintje aanwezig. De woonkamer kan verwarmt worden middels een elektrische haard en de grote slaapkamer is voorzien van een infrarood verwarming. De onderzijde van de stacaravan is rondom met isolatieplaten geïsoleerd.

Algemeen:
De woning is in 1976 gebouwd en door de jaren heen gerenoveerd. De woning is voorzien van nieuwe kunststofkozijnen met isolerende beglazing, nieuwe voor- en zijdeur en elektrisch bedienbare rolluiken. Ook het dak is geïsoleerd. De centrale verwarming wordt verwarmd door een op aardgas gestookte c.v.-combiketel uit 2015. Op het dak aan de zuidzijde zijn in 2019 een 16-tal zonnepanelen gelegd met een opbrengst van circa 5.000 kWh per jaar. Het dak van de dakkapel is in 2022 gerenoveerd.
In 2018 is tevens de oprit, erfverharding en waterafvoer vernieuwd. De poort vanaf de straat naar het achtergelegen perceel is vervangen.

Aankoopmogelijkheden:
Het is ook mogelijk om alleen de woning met de garage en de schuur op een perceel van circa 1.700 m² te kopen.

Situering:
Het dorp Ven-Zelderheide hoort bij de gemeente Gennep, waar ook de dorpen Ottersum, Heijen en Milsbeek bij horen. De gemeente Gennep kenmerkt zich door een landelijk karakter, het afwisselende landschap en cultuurhistorie, zoals Museum het Petershuis en de ruïne Genneperhuis. Om uitgebreid te winkelen of een hapje te eten kunt u terecht in het gezellige winkelcentrum van het stadje Gennep, gelegen waar de Maas en de Niers samenkomen. Het Reichswald en natuur- en watergebied “De Banen” liggen op loopafstand. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten en watersport. Er zijn basis- en middelbare scholen en er is een rijk verenigingsleven voor jong en oud. De autosnelweg A73 is eenvoudig te bereiken en u bent in 15 autominuten in de gezellige stad Nijmegen. Winkelen net over de grens in Kleve en Goch behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 699.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-02-22
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 275
Bruto inhoud m3 900
Oppervlakte externe bergruimten 90
Perceel oppervlakte 2500

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen dakisolatie
dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 11
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Open ligging

Energie verbruik
Energie klasse C

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1976