Bungalow te koop in Noord-Holland - Schorweg 77, Breezand

Bungalow in Noord-Holland
€ 545.000
4665 m² perceel
116 m² wonen
6 kamers

Bungalow in Noord-Holland!

Wonen en werken aan huis? Wie wil dat nou niet. Hier is het mogelijk!

Aan de rand van de Anna Paulowna polder tussen Breezand en Den Helder ligt deze vrijstaande woning met veel schuurruimte en cultuurgrond op een perceel van maar liefst 4.665 m².Het object is gelegen in het Noordelijk zandgebied en omgeven met bollenbedrijven en vrijstaande particuliere woningen.
Het betreft een voormalige agrarische bedrijfswoning met 425 m² schuurruimte waarin nog een aantal voormalige koelcellen staan. Het object heeft nog een Agrarische bestemming maar biedt meerdere mogelijkheden daar de gemeente Hollands Kroon heeft aangegeven mee te willen werken aan een bestemmingswijziging naar Bedrijven. Ieder jaargetijde is weer anders in deze kleurrijke polder, maar in het voorjaar is het helemaal een prachtig kleurenpalet met de bloeiende bollenvelden.

Wilt u rust, ruimte en vrijheid? Dan is dit de stek die u zoekt......

Woonhuis
Het betreft een vrijstaande met pannen gedekte woning die gebouwd is rond 1925 met veel karakter. De woning heeft een erker aan de voorkant en een uitbouw aan de zijkant waardoor u een heerlijk gevoel van ruimte heeft. De woning heeft wel nog wat liefde en aandacht nodig om weer aan de eisen van deze tijd te voldoen. De ondergrond van de woning en de tuin is maar liefst 465 m² en heeft een heerlijk beschut terras naast de keuken. De tuin is gelegen rondom de woning en gericht op het zuiden en voorzien een eigen beschoeiing.

Indeling woning
Via de hal met meterkast komt u in de ruime en lichte woonkamer. Met veel ramen heeft u hier veel licht en uitzicht op de polder. Aan de woonkamer bevindt zich de open keuken met diverse inbouwapparatuur en een vaste voorraadkast. Vanuit de keuken heeft een een fraai uitzicht op de tuin. Op de beneden verdieping bevindt zich nog een kleine slaapkamer annex kantoor met inbouwkast. Vanuit de keuken is de (steile) trapopgang naar de bovenverdieping. Achter de keuken is de bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Via de bijkeuken komt u in de nette badkamer met inloopdouche, bad, hangend toilet en wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Naast de bijkeuken is de doorloop naar de achter gelegen schuur waar ook de CV- ketelruimte is.

Indeling woning (boven)
Via de trapopgang uit de keuken komt men op de overloop van de bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers en een overloopkast. In de knieschoten hebben de kamers nog extra bergruimte. Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming en één slaapkamer heeft een dakkapel. Gehele bovenverdieping is voorzien van een laminaatvloer.Vanaf de overloop is er een vlizotrap naar de zolder.

Algemeen
Woning heeft een woonoppervlakte van 116 m² en een voorlopig energielabel B.
Kadastraal betreft het perceel: Anna Paulowna, sectie K, nr. 7865, groot 4.665 m². Onder te verdelen als volgt: 465 m² ondergrond woning/tuin, 875 m² ondergrond schuur & erf en 3.325 m² cultuurgrond/zandland.

Schuurruimte
Achter de woning bevinden zich twee schuren. De eerste schuur is gebouwd rond 1984 en is ca. 200 m² groot. Deze schuur is voorzien van drie voormalige koelcellen en een opslagzolder. De schuur is later nog een keer uitgebreid met ruim 40 m² opslagruimte. De schuur en uitbreiding zijn voorzien van stalen spanten met houten gordingen en asbesthoudende golfplaten en lichtplaten. Schuur heeft een ruime toegang door middel van een brede en hoge schuifdeur. In 1992 is de verwerkingsruimte gebouwd, de oppervlakte bedraagt zo'n 185 m². De schuur is voorzien van stalen spanten met houten gordingen en een geïsoleerd stalen dak (sandwichpanelen). In de verwerkingsruimte bevindt zich een nette douche en toilet gelegenheid. Schuur is middels een schuifdeur verbonden met de eerste schuur en heeft een ruime dubbele toegangsdeur naar het voorterrein. In deze schuur hangt nog een gaskachel voor verwarming. Schuren zijn voorzien van LED verlichting en beschikken over een krachtstroom aansluiting (380 kV).

Actuele bestemming:
- Agrarische doeleinden II
- Bouwblok
- Aanduiding: invliegfunnel 46- gedeeltelijk 35Ke contour
Bestemmingsplan Buitengebied Anna Paulowna 01, vastgesteld 19-01-2009.

Gemeente heeft naar aanleiding van een principeverzoek aangegeven mee te willen werken aan de bestemmingswijziging naar bedrijf.

De inrit en voor de schuur is een verhard terrein van betonnen stelconplaten van 450 m².

Het object is landelijk gelegen in de noordoosthoek van de Anna Paulowna polder (noordelijk zandgebied) tussen Breezand en Den Helder. In Breezand zijn alle basis voorzieningen aanwezig, w.o. een supermarkt, slager, basisschool, sportverenigingen en diverse horeca en kleine detailhandel. De jaarlijkse bloemendagen zijn wereldberoemd. Anna Paulowna ligt op ca. 6 km en heeft een ruim winkelaanbod en een treinstation. Den Helder ligt op zo'n 10 km vanaf de Schorweg, hier is een ruim winkelaanbod, een theater en bioscoop, voortgezet onderwijs en zijn er 2 treinstations.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 545.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-11-04
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 116
Bruto inhoud m3 375
Oppervlakte externe bergruimten 425
Perceel oppervlakte 4665

Bouw
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen grotendeels dubbelglas

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland

Energie verbruik
Energie klasse G

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Bungalow
Bouwjaar 1925

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.