Verkocht

Landhuis te koop in Overijssel - Bekkenhof 14, Deurningen

Landhuis in Overijssel
€ 650.000
473 m² perceel
220 m² wonen
6 kamers

Landhuis in Overijssel!

Op mooie locatie aan de rand van Deurningen gelegen royaal vrijstaand woonhuis gebouwd in Engelse stijl. Deze woning is uitstekend afgewerkt en heeft alle facetten van luxe, comfort en hoogwaardige kwaliteit in zich!

De woning beschikt onder meer over een eigen oprit met carport en garage en de tuin is voorzien van een overdekt terras. Van binnen is de woning geheel in stijl en luxe afgewerkt en de royale living is maar liefst 67 m²! Verder heeft de woning drie royale slaapkamers op de eerste verdieping, luxe badkamer met separaat toilet en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping.

Wonen aan de Bekkenhof in Deurningen is wonen in het groen, op een steenworp afstand van Hengelo, in een kinderrijke omgeving nabij de kern van het karakteristieke dorp Deurningen met alle noodzakelijke voorzieningen in de directe nabijheid.

Het woonhuis is gebouwd en opgeleverd omstreeks 2007, het perceeloppervlak bedraagt 473 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 797 m³. De centrale verwarming geschiedt middels een heteluchtverwarmingsinstallatie, bestaande uit twee componenten. De warmwater voorziening geschiedt door middel van een CV ketel en de gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming.

De woning kent een bijzonder hoog afwerkingsniveau en is instapklaar. In 2019 is het interieur van de woning volledig vernieuwd en zijn de vloeren voorzien van beton ciré (betonstuc) in combinatie met PVC. Het strakke, gladde oppervlak laat meubels en accessoires prachtig uitkomen én creëert een uniek ruimtelijk gevoel. Extra leuke en waarde verhogende details zijn onder meer de aanwezigheid stalen "taats" deuren en de met zink beklede dakkapellen en vele andere details. En niet te vergeten is het dak in 2022 voorzien van maar liefst 18 zonnepanelen!

Kortom, een bezichtiging meer dan waard! Laat u verrassen op deze toplocatie en ervaar de rust, ruimte en privacy....

Begane grond:
Hal met meterkast, toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal is er toegang tot de living van maar liefst 67 m², voorzien van een strakke (beton cire) vloer met vloerverwarming. De living kenmerkt zich door een ruime mate aan lichtinval en warme uitstraling. Daarnaast in de achtergevel een dubbele set openslaande tuindeuren richting de veranda en rondom gelegen tuin. Een strakke schouw met ingebouwde gashaard zorgt voor een warm en behaaglijk gevoel tijdens de lange winteravonden.

Grenzend aan de living vinden we de leefkeuken van circa 19 m² met een in landelijke stijl opgetrokken moderne inbouwkeuken. De keuken biedt u als bewoner alle comfort en gebruikersgemakken zoals u dat wenst. Een strak afgewerkt plafond van kraalschroten in lichte kleurstelling, inbouwspots, tv-aansluiting en een stalen deur geven het geheel een luxe en sfeervolle warme uitstraling. Het aanrechtblad zelf met uitstort gootsteen is uitgevoerd in een verdikt granieten (impala) werkblad. Naast een inbouw vaatwasser, koelkast en schouw met afzuiging beschikt de inbouwkeuken over een Falcon fornuis met een 5 pits gaskookplaat inclusief warmhoudplaat, grill, heteluchtoven en een conventionele oven.

Vast aan de keuken bevindt zich de bijkeuken van circa 10 m² met een ingebouwd keukenblok, de aansluiting voor onder meer wasmachine en wasdroger en een uitstort gootsteen met warm- en koud water aansluiting. De bijkeuken geeft rechtstreeks toegang tot de garage, hobbyruimte, keuken en de achtertuin.

Vast aan de bijkeuken zit de hobbyruimte met een oppervlakte van bijna 5 m². Een ideale ruimte voor meerdere doeleinden welke eenvoudig te vergroten of bij de bijkeuken te betrekken is.

Eerste verdieping:
Overloop, de badkamer, separaat toilet en een drietal ruime slaapkamers van respectievelijk 19,5, 14,5 en 14 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van de welbekende draai-/kiep ramen met isolerende beglazing. Daarnaast is de ouderslaapkamer voorzien van een royale inloopkast (circa 7 m²) en CAI aansluiting.

Alle slaapkamers zijn daarnaast voorzien van massieve paneeldeuren, horren voor de ramen, isolerende beglazing en muren afgewerkt met behang. De badkamer van 2007 is uitgevoerd in een klassieke lichte kleurstelling (grijs/groen) en biedt een ruime inloopdouche, wastafelmeubel met brede waskom, ligbad en een aansluiting voor een designradiator. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming. Een groot raam zorgt voor volop natuurlijke ventilatie en volop daglicht!

Tweede verdieping:
Een royale verdieping met ruime overloop en één extra royale slaap-, hobby- of werkkamer van circa 14,5 m².

Tuin, garage en veranda:
De verzorgde en zonnige tuin is vrij gelegen op het zonnige zuidwesten en biedt volop privacy. Achter in de de tuin een speciaal daarvoor afgetimmerde veranda van circa 17 m². Een fraaie aftimmering met lichtkoepels geven het geheel een sfeervolle uitstraling met de nodige privacy. Volop genieten van de lange zomeravonden!

Vast aan de woning zit de garage van circa 15,5 m². De garage is optimaal geïsoleerd en beschikt over elektra. Vast aan de garage zit de carport met daaronder parkeerruimte voor uw auto.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in Engelse stijl
- In 2022 voorzien van maar liefst 18 zonnepanelen
- Royale woning van maar liefst 797 m³
- Ruime kavel van 473 m²
- Luxueuze en warme uitstraling van binnen
- De living is 67 m² groot met openslaande tuindeuren naar de veranda
- Recent volledig van binnen en buiten geschilderd
- Op steenworp afstand van Hengelo en alle voorzieningen

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 650.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-10-25
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 220
Bruto inhoud m3 797
Oppervlakte overige inp. ruimten 10
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 30
Perceel oppervlakte 473

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
In woonwijk

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Landhuis
Bouwjaar 2007