Te koop in Gelderland - Hoge Horst 0, Groesbeek

Gelderland
Prijs op aanvraag
3500 m² perceel

Gelderland!

UW DROOMHUIS BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!

Bent u op zoek naar een ruime, rustig gelegen bouwkavel voor de bouw van uw droomhuis? Dan is dit uw kans!
Tussen Groesbeek en het kerkdorp “De Horst”, met vrij uitzicht over de landerijen, wordt een unieke bouwkavel te koop aangeboden van circa 3.500 m² voor de bouw van een vrijstaand woonhuis met een bijgebouw in het mooie buitengebied van Groesbeek. Er is een mogelijkheid om circa 1,5 ha landbouwgrond bij te kopen, waarin een eenvoudige buitenrijbak is gerealiseerd.

Kavel
De kavel is gelegen in het buitengebied van Groesbeek, nabij het kerkdorp “De Horst”. Het centrum van Groesbeek ligt op een afstand van circa 1,5 km. en het centrum van Nijmegen ligt op een afstand van circa 10 km. Vanuit deze locatie is het mogelijk om makkelijk de bossen en het heuvelachtige gebied met prachtige vergezichten over Groesbeek en het Reichswald en het nabij gelegen natuurgebied “De Bruuk” in te wandelen of te fietsen.

Bouwmogelijkheden
Binnen het bestemmingsplan dat is opgesteld voor de herontwikkeling van de locatie Hoge Horst 36a te Groesbeek, is de mogelijkheid gecreëerd om op de kavel, binnen het aangegeven bouwvlak, een woning te bouwen met een maximaal volume van 750 m³, waarbij de bouwhoogte van de woning maximaal 11 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 3,5 meter.
De gezamenlijke oppervlakte van de bijgebouwen mag maximaal 80 m² groot worden, waarbij de bouwhoogte maximaal 6,5 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 3,3 meter.

Landschappelijke inpassing
In het bestemmingsplan is opgenomen dat de gehele locatie landschappelijk wordt ingepast met de ontsluitingsweg naar de Hoge Horst. Het landschappelijk inpassingsplan kan aangeleverd worden.

Levering kavels
De kavels zullen op het moment van levering zijn opgemeten door ‘Het Kadaster’. De kosten van de inmeting en de splitsing zijn voor verkoper.
De koopsom van de kavel wordt in 2022 belast met 8% overdrachtsbelasting en in 2023 met 10.4%.
Door en voor rekening van de koper komen:
• Aansluiting nutsvoorzieningen; de kosten voor het naar binnen brengen van de nutsvoorzieningen, oftewel contract afsluiten met een leverancier.
• Aanvraag omgevingsvergunning voor de bouw van de woning.
• Overige tuinaanleg.

Situering
Het object is gelegen tussen het kerkdorp “De Horst” en Groesbeek. “De Horst” heeft een basisschool, voetbal- en korfbalvereniging en een cafetaria. Het centrum van Groesbeek is met de fiets of auto goed te bereiken. Daar zijn veel voorzieningen te vinden, zoals vele winkels, gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school. Verder biedt het veel verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Nijmegen de oudste stad van Nederland ligt op een afstand van circa 12 km. Deze studentenstad heeft een gezellig centrum met vele terrassen, musea, schouwburg en een groot winkelcentrum. Rondom zijn verschillende uitvalswegen goed bereikbaar.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-09-28
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.