Verkocht

Eengezinswoning te koop in Gelderland - Hoge Horst 36a, Groesbeek

Eengezinswoning in Gelderland
€ 725.000
1800 m² perceel
115 m² wonen
6 kamers

Eengezinswoning in Gelderland!

Wilt u wonen in het buitengebied en uitkijken over de prachtige landerijen? Dat kan vanuit deze vrijstaande jaren 60 woning en een ruime vrijstaande schuur aan de Hoge Horst. Gelegen op een ruim perceel van maar liefst 1800 m² met de mogelijkheid om extra grond bij te kopen.

Op dit moment staan op het perceel nog meerdere schuren. Inmiddels allen vrij van asbest. Voordat de overdracht van de woning plaats vindt, zijn de schuren achter de woning gesloopt en de schuur naast de woning grenzend aan de oprit, is dan voorzien van een geheel nieuw dak.

Kom binnen…
Via de voorzijde van de woning komt u in de hal, met trapopgang naar boven, toegang tot de kelder en de doorgang naar de woonkeuken. De jaren 60 stijl ziet u ook terug aan de binnenkant van de woning. Al is het misschien niet meer helemaal van deze tijd, de houten schrootjes en deuren geven meteen een behaaglijk gevoel in de woning. Dat gevoel is een goede basis om op voort te borduren met uw eigen woonstijl! Begin bij de keuken, een ruimte met veel licht, afgewerkt met wandtegels en op de vloer ligt zeil met tegelmotief, wat doorgelegd is naar de hal en de bijkeuken. De keuken is nu geplaats in een wandopstelling en voorzien van verschillenden apparaten. De ruimtes in de woning zijn van goed formaat.
De naast gelegen woonkamer heeft een parket vloer en een sfeervolle allesbrander, die de ruimte aangenaam maakt tijdens de koude dagen. De loopdeur in de woonkamer geeft een fijne verbinding met de tuin en het grote raampartij ernaast zorgt dat u altijd kunt genieten van het mooie uitzicht.
Vanuit de keuken kunt u ook de bijkeuken betreden. Altijd prettig zo’n aparte ruimte waar voldoende plaats is voor o.a. de witgoedaansluitingen. Verder vindt u hier de doorgang naar de tuin en naar een af te sluiten ruimte met raam, welke heel goed in gebruik genomen kan worden als kantoor of speelkamer.

Vervolg je weg naar boven…
De overloop wordt gecharmeerd door een glas-in-loodraam. Er bevindt zich een luik dat toegang geeft tot de vliering en evenals de gehele bovenverdieping ligt hier vloerbedekking.
Er zijn twee ruime en een iets kleinere slaapkamer, alle voorzien van ruimtebesparende inbouwkasten. De ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft als extra pluspunt een balkon met mooi uitzicht over de groene weilanden. De badkamer is volledig betegeld en gesitueerd in een praktische opstelling met al het benodigde sanitair, zoals een wastafel, toilet en ruime douche.

Tuin
De tuin is rondom gelegen, met gazon, hagen en struiken. Het grootste gedeelte van de tuin bevindt zich op de zuid/zuidwest zijde, wat zorgt voor lange zon uren op het terras en dat gecombineerd met de rust en het vrije uitzicht maakt het echt een geweldige plek om te wonen! Aan de zijkant ligt een ruime oprit welke uitkomt bij de ruime schuur. Deze is volledig asbest vrij en wordt voorzien van een nieuw dak. Zeer geschikt voor tuingereedschap, auto’s of extra opslag.

Algemeen
De woning is uit 1965. Geheel voorzien van dubbele beglazing.
De stallen achter de woning worden door de verkopers gesloopt en het perceel wordt geegaliseerd. Er is een mogelijkheid om circa 1,5 ha landbouwgrond bij te kopen, waarin een eenvoudige buitenrijbak is gerealiseerd.

Situering
Het object is gelegen tussen het kerkdorp De Horst en Groesbeek. De Horst heeft een basisschool, voetbal- en korfbalvereniging en een cafetaria. Het centrum van Groesbeek is met de fiets of auto goed te bereiken. Daar zijn veel voorzieningen te vinden, zoals vele winkels, gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school. Verder biedt het veel verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Nijmegen de oudste stad van Nederland ligt op een afstand van circa 12 km. Deze studentenstad heeft een gezellig centrum met vele terrassen, musea, schouwburg en een groot winkelcentrum. Rondom zijn verschillende uitvalswegen goed bereikbaar.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 725.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-09-22
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 115
Bruto inhoud m3 500
Oppervlakte externe bergruimten 5
Oppervlakte overige inp. ruimten 25
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 5
Perceel oppervlakte 1800

Bouw
Isolatie Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3

Energie verbruik
Energie klasse G

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1965