Te koop in Noord-Holland - Molenweg 7, Warmenhuizen

Noord-Holland
€ 595.000
6000 m² perceel

Noord-Holland!

Een unieke landelijke locatie wordt te koop aangeboden.....

Aan de Molenweg 7 in Warmenhuizen bieden wij namens verkopers deze landelijke en fraai gelegen bouwkavel van ca. 6.000 m² aan. Hiermee ontstaat er voor u een unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren.
Geheel vrijstaand wonen in een agrarische polder en naar eigen inzicht bouwen aan uw droomlocatie. Op de locatie staan nu landbouw schuren en kassen welke nog gesloopt moeten worden. Wanneer alle opstallen gesloopt zijn kunt u, rekening houdend met het nieuwe bouwblok en de bestemmingsregels, uw eigen droomhuis met bijgebouwen realiseren.
In deze agrarisch polder heeft u prachtige vergezichten. U kunt uw huis zo inrichten dat u een optimale zonligging heeft. U heeft hier een uitzicht dat nooit zal vervelen, iedere dag, avond of ochtend en elk seizoen is weer anders. Wie zou hier nou niet willen wonen!!

Rust en ruimte om te genieten van het platteland
Tot op heden werkt hier nog de tuinder om zijn tulpen en producten te verzorgen. De locatie wordt nu te koop aangeboden voor iemand die hier een nieuwe landelijke woning wil realiseren. U kunt hierbij denken aan uw eigen energie-neutrale schuurwoning die mooi in het landschap past. Daarnaast is er ruimte voor een bijgebouw en een paardenbak.

Ontwikkel de locatie naar eigen wensen.
De huidige bestemming is inmiddels gewijzigd naar Wonen (ca. 2.500 m²) met een bouwblok en een deel Agrarisch met waarden (ca. 3.500 m2²). Nadat de gebouwen zijn gesloopt kunt u de kavel naar eigen wens inrichten en indelen rekening houdend met het geaccordeerde beeld kwaliteitsplan en de geldende bestemmingsregels. Zo is de aanleg van een paardenbak (maximaal 1.200 m²) de bouw van extra schuurruimte mogelijk op de locatie.

Bestemming:
Op de locatie is het volgende bestemmingsplan vastgesteld: Molenweg 7, Warmenhuizen, vastgesteld 14-12-2014
Thans geldende bestemming:
- Wonen (ca. 2.500 m²) met bouwblok
- Agrarisch met waarden (ca. 3.500 m²)
- Archeologie 5- Gebiedsaanduiding- Overige zone- zaadveredelingsconcentratiegebied

Bestemming technisch en juridisch gelden er bijzondere voorwaarden, vraag hiernaar bij ons kantoor. Hier zijn ook de geldende bestemmingplan regels en het beeldkwaliteitsplan op te vragen.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 595.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-07-14
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 6000

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.