Verkocht

Eengezinswoning te koop in - Baarskampstraat 15, Kessel

Eengezinswoning in
€ 419.000
660 m² perceel
160 m² wonen
6 kamers

Eengezinswoning in !

In de dorpskern van "historisch Maasdorp" Kessel ligt deze ruime, vrijstaande en goed onderhouden woning met 2 badkamers en op de begane grond een slaap-/hobbykamer, welke de mogelijkheid biedt voor een kantoor of praktijk aan huis.

!! GEWIJZIGD ENERGIELABEL !!

De indeling van de woning is als volgt:

Kom binnen……
Via de voordeur betreed je de hal van de woning. In de ruime hal tref je de meterkast, een garderobe, de kelder (ca. 9 m²) en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer heeft een open verbinding met de keuken. Verder is de woonkamer voorzien van een schuifpui welke toegang geeft tot het overdekte terras met lichtkoepel. De keuken heeft een keukenopstelling voorzien van een keramische kookplaat, combimagnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Door middel van de grote raampartijen kun je in zowel de woonkamer als keuken genieten van veel daglicht. De hal, de woonkamer en de keuken zijn voorzien van een pvc-vloer met daaronder nog een Noorse leistenen vloer. Vanuit de keuken kom je in de entree/hal met toilet en de van een overkapping voorziene zijdeur. Verder biedt de entree/hal toegang tot de bijkeuken en de slaapkamer. Vanuit de slaap-/hobbykamer kom je in de badkamer, welke voorzien is van een inloopdouche, wastafel met meubel, toilet en designradiator. De entree/hal en slaapkamer zijn eveneens voorzien van een pvc-vloer. In de bijkeuken met witgoedaansluitingen staat een kleine kitchenette en is een extra boiler geplaatst. De tuin is via deze bijkeuken toegankelijk.

Vervolg uw weg naar boven……
Middels de trap in de hal kom je op de eerste verdieping. De overloop met laminaatvloer, biedt toegang tot de badkamer, 3 slaapkamers en een ruime kast. In de badkamer kun je gebruik maken van een ligbad, douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn eveneens voorzien van een laminaatvloer. Vanuit één slaapkamer is een loopdeur naar het plat dak boven de entree/bijkeuken. Deze en de tweede slaapkamer hebben beide een vaste kast. Vanuit de overloop ga je met een vaste trap naar de zolder.
De zolder is te gebruiken als bergzolder en op de zolder is de c.v.-ketel gesitueerd (Nefit, HR Topline, 2008).

Genieten in de tuin……
Aan de voorzijde van de woning is een siertuin en een ruime oprit voor meerdere auto’s aangelegd. Middels een poort kom je in de achtertuin welke eveneens is aangelegd als siertuin met terrasjes. Vanaf het overdekte terras met grote lichtkoepel, kun je heerlijk genieten van de tuin. De hagen bieden optimale privacy. In de tuin staat een tuinhuisje/berging voor bijv. het tuingereedschap. De haag aan de oostzijde van het perceel mag maximaal 2 meter hoog worden.

Algemeen:
De woning is gebouwd in 1965 en door de jaren heen gerenoveerd en verbouwd. De begane grond is gerenoveerd in 2017. De begane grond- en verdiepingsvloeren zijn van beton. De kozijnen zijn deels van hout en deels van kunststof. In de woonkamer is een convectorput aanwezig. De slaapkamer op de begane grond is zeer geschikt voor kantoor of hobbykamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van handmatig te bedienen rolluiken. De schuifpui in de kamer heeft een automatisch bedienbare rolluik. De woning heeft een energiecertificaat C.

Ligging
Gelegen aan doorgaande, rustige straat in het dorpscentrum van Kessel op steenworp afstand van de Maas, kasteel "De Keverberg" en het gezellige centrum van Kessel. Er zijn diverse voorzieningen in het dorp aanwezig, zoals basisonderwijs, diverse winkels, horecagelegenheden en recreatie- en sportvoorzieningen. Kessel is gunstig gelegen nabij uitvalswegen A67 Venlo-Eindhoven en de A73 Nijmegen-Roermond.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 419.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-06-17
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 160
Bruto inhoud m3 625
Oppervlakte externe bergruimten 5
Oppervlakte overige inp. ruimten 28
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 20
Perceel oppervlakte 660

Bouw
Isolatie Muurisolatie
Spouwmuur
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen muurisolatie
dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
In centrum

Energie verbruik
Energie klasse C

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1965