Te koop in Limburg - Diekendaal 0, Heijen

Limburg
€ 398.000
3200 m² perceel
Bouwrijp

Limburg!

UW DROOMHUIS BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!

Bent u op zoek naar een ruime, rustig gelegen bouwkavel voor de bouw van uw droomhuis? Dan is dit uw kans!
Tussen Heijen en Afferden gelegen, wordt een bouwkavel te koop aangeboden van circa 3.200 m², voor de bouw van een vrijstaand woonhuis met een bijgebouw in het mooie buitengebied van Heijen.

Ligging kavel
De kavel is rustig gelegen in het buitengebied van Heijen, goed bereikbaar middels een oprijlaan vanaf de N271 en op enkele minuten afstand van de A77 en A57 in Duitsland.

Bouwmogelijkheden
Momenteel staan er op deze locatie oude bedrijfsgebouwen. Deze worden door verkoper gesloopt en de bouwkavel wordt bouwrijp opgeleverd.
Binnen het bestemmingsplan dat is opgesteld voor de herontwikkeling van de locatie Diekendaal 21 te Heijen, is de mogelijkheid gecreëerd om op de kavel, binnen het aangegeven bouwvlak, een woning te bouwen met een maximaal volume van 800 m³, waarbij de bouwhoogte van de woning maximaal 10 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 4,5 meter.
De gezamenlijke oppervlakte van de bijgebouwen mag maar liefst 200 m² groot worden, waarbij de bouwhoogte maximaal 6 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 4 meter.

Landschappelijke inpassing
In het bestemmingsplan is opgenomen dat de gehele locatie landschappelijk wordt ingepast met de ontsluitingsweg naar de Diekendaal.
Het landschappelijk inpassingsplan kan aangeleverd worden.

Levering kavel
• De kavel zal op het moment van levering zijn opgemeten door ‘Het Kadaster’. De kosten van de inmeting en de splitsing zijn voor verkoper.
• De koopsom van de kavel wordt belast met 8% overdrachtsbelasting.

Door en voor rekening van de koper komen
• Aansluiting nutsvoorzieningen; de kosten voor het naar binnen brengen van de nutsvoorzieningen, oftewel contract afsluiten met een leverancier.
• Aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning);
• Eventuele overige tuinaanleg.

Omgeving
Heijen is een dorp dat behoort tot de gemeente Gennep. In Heijen is een basisschool. Voor de voorzieningen, zoals supermarkten, kledingwinkels en restaurants, kunt u terecht in Gennep, op een afstand van circa 3 kilometer.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 398.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-06-13
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 3200

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.