Eengezinswoning te koop in Gelderland - Maanderbroekweg 8, Ede

Eengezinswoning in Gelderland
€ 625.000
101 m² wonen
5 kamers

Eengezinswoning in Gelderland

Te koop
Landelijk gelegen in het buitengebied van Ede met een prachtig uitzicht over de weilanden. Een kluswoning met schuren, met een totale perceeloppervlakte van 3.870 m2.

De locatie
Via een onverharde toegangsweg van circa 300 meter bevindt zich dit unieke plekje in het buitengebied van Ede.

U bevindt zich hier heerlijk in de vrije natuur tussen al het groen van onder andere uw eigen dierenweiden (mogelijk te gebruiken voor paarden, geiten, schapen, enzovoorts), groentetuin en de diverse prachtige fruitbomen (peren, appels, stoofperen Gieser Wildeman, pruimen en vlierbessen).
U ziet de konijnen en fazanten regelmatig om en nabij de woning. Ook de vele soorten vogels verblijden u elke dag met het hoogste lied.

De stad Ede met zijn circa 111.000 inwoners kent veel bedrijvigheid en een groot aantal sportverenigingen. Er is een uitgebreid winkelaanbod en er zijn diverse scholen. Tevens bent u al binnen 5 minuten op de A30 of de A12. Met de fiets bent u in circa 10 minuten in Veenendaal/De Klomp. In de nabij gelegen omgeving bevinden zich onder andere de dorpen Veenendaal, Ederveen, Renswoude en Lunteren.

De kluswoning
De kluswoning is traditioneel gebouwd in 1952, is opgetrokken uit steens muren, pannen gedekt en heeft betonnen / houten vloeren. De woning is circa 7 meter breed x 9,5 meter lang en is zo goed als voorzien van dubbelglas (2018). De woning heeft een eigen waterpomp, tankgas (Propaan) en is aangesloten op elektra en riolering. Er is internet aanwezig en glasvezel aangelegd.

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de hal, toilet, waterpomp ruimte en de douche (uitbreiding van de douche is mogelijk). Via de authentieke deuren komt u uit in de keuken, de kamer met meterkast, de kelder (is niet droog) en vervolgens in de zijkamer (mogelijkheid om van de zijkamer een slaapkamer of extra ruimte voor de woonkamer van te maken).

Verdieping
De verdieping is te bereiken via een vaste trap en bestaat uit een overloop met een keukenblok met kookplaat en 2 slaapkamers.

Schuren
Rondom de woning treft u diverse aanhorigheden aan zoals een vrijstaande schuur opgetrokken uit houtenspanten, een betonnen vloer en een gedekte pannen dak. De schuur is 10m x 19,80 m groot en heeft gedeeltelijk een zolder. Het betreft diverse dierenverblijven en een opslagruimte (groepenkast en krachtstroom zijn aanwezig).

Achter het huis bevindt zich een kleinere schuur opgetrokken uit betonelementen, sporenkap met pannen en een betonnen vloer (water en (kracht)stroom zijn aanwezig). De schuur is 4,50 m bij 7,50 m en wordt gebruikt als berging. Beide schuren dienen volledig gerenoveerd te worden.

Extra informatie:
De sloot aan de noordzijde is een schouwsloot, welke jaarlijks dient schoongemaakt te worden in samenwerking met uw buurman.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 625.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-06-01
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 101
Bruto inhoud m3 356

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1952

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.