Te koop in Gelderland - Oud Woeziksestraat 5, Wijchen

Gelderland
Prijs op aanvraag
2500 m² perceel

Gelderland

UW DROOMHUIS BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!

Bent u op zoek naar een ruime, rustig gelegen bouwkavel voor de bouw van uw droomhuis? Dan is dit uw kans!
Aan de rand van de Wezelseplas, met vrij uitzicht over de landerijen, worden een tweetal unieke bouwkavels te koop aangeboden van circa 2.000 m² en 2.500 m² voor de bouw van een vrijstaand woonhuis met een bijgebouw in het mooie buitengebied van Wijchen. Het is mogelijk om meer grond bij te kopen.

Ligging kavels
De kavels zijn gelegen in het buitengebied van Wijchen. De kavels liggen circa 200 meter van de weg en worden ontsloten via een ontsluitingsweg naar de Oud Woeziksestraat.
De ontsluitingsweg zal in gezamenlijk eigendom komen van de bewoners aan de Oude Woeziksestraat 5, 7 en de bewoners van de woningen op de bouwkavels.
Het centrum van Wijchen ligt op een afstand van circa 1,5 km. en het centrum van Nijmegen ligt op een afstand van circa 8 km.
De snelwegen A50 en A73 zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Bouwmogelijkheden
Binnen het bestemmingsplan dat is opgesteld voor de herontwikkeling van de locatie Oud Woeziksestraat 5 + 7 te Wijchen, is de mogelijkheid gecreëerd om op de kavels, binnen het aangegeven bouwvlak, een woning te bouwen met een maximaal volume van 800 m³, waarbij de bouwhoogte van de woning maximaal 8 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 3 meter.
Er zijn een aantal afwijkings- en wijzigingsbevoegdheden in het bestemmingsplan opgenomen voor de mogelijkheid tot een grotere inhoud van de woning tot maximaal
1.000 m³ (mantelzorg, andere bedrijfsmatige activiteiten mits deze qua aard passend zijn in de woonomgeving).
De gezamenlijke oppervlakte van de bijgebouwen mag maximaal 120 m² groot worden, waarbij de bouwhoogte maximaal 6 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 3 meter.

Landschappelijke inpassing
In het bestemmingsplan is opgenomen dat de gehele locatie landschappelijk wordt ingepast met de ontsluitingsweg naar de Oud Woeziksestraat. Het landschappelijk inpassingsplan kan aangeleverd worden.

Levering kavels
De kavels zullen op het moment van levering zijn opgemeten door ‘Het Kadaster’. De kosten van de inmeting en de splitsing zijn voor verkoper.
De koopsom van de kavel wordt belast met 8% overdrachtsbelasting.

Door en voor rekening van de koper komen:
• Aansluiting nutsvoorzieningen; de kosten voor het naar binnen brengen van de nutsvoorzieningen, oftewel contract afsluiten met een leverancier.
• Aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning);
• Eventuele overige tuinaanleg.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-04-15
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 2500

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.