Verkocht onder voorbehoud

Te koop in Gelderland - Hogewaldseweg 0nabij nummer 24, Groesbeek

Gelderland
Prijs op aanvraag
1200 m² perceel

Gelderland

UW DROOMHUIS BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!

Bent u op zoek naar een ruime, rustig gelegen bouwkavel voor de bouw van uw droomhuis? Dan is dit uw kans!
Aan de rand van het Reichswald, met vrij uitzicht over de landerijen, worden een tweetal unieke bouwkavels te koop aangeboden van circa 1000 m² en 1.200 m² voor de bouw van een vrijstaand woonhuis met een bijgebouw in het mooie buitengebied van Groesbeek. Het is mogelijk om meer grond bij te kopen.

Kavel
De kavels zijn gelegen in het buitengebied van Groesbeek, nabij het kerkdorp “De Horst”. De kavels liggen circa 30 meter van de weg en worden ontsloten via een ontsluitingsweg naar de Hogewaldseweg. De ontsluitingsweg zal in eigendom blijven van de verkopers. Het centrum van Groesbeek ligt op een afstand van circa 3,5 km. en het centrum van Nijmegen ligt op een afstand van circa 12 km. Vanuit deze locatie is het mogelijk om direct de bossen en het heuvelachtige gebied met prachtige vergezichten over Groesbeek en het Reichswald en het nabij gelegen natuurgebied “De Bruuk” in te wandelen of te fietsen.

Bouwmogelijkheden
Binnen het bestemmingsplan dat is opgesteld voor de herontwikkeling van de locatie Hogewaldseweg 24 te Groesbeek, is de mogelijkheid gecreëerd om op de kavels, binnen het aangegeven bouwvlak, een woning te bouwen met een maximaal volume van 750m³, waarbij de bouwhoogte van de woning maximaal 11 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 6 meter.
De gezamenlijke oppervlakte van de bijgebouwen mag maximaal 40 m² groot worden, waarbij de bouwhoogte maximaal 6,5 meter bedraagt en de goothoogte maximaal 3,3 meter.

Landschappelijke inpassing
In het bestemmingsplan is opgenomen dat de gehele locatie landschappelijk wordt ingepast met de ontsluitingsweg naar de Hogewaldseweg. Het landschappelijk inpassingsplan kan aangeleverd worden.

Levering kavels
De kavels zullen op het moment van levering zijn opgemeten door ‘Het Kadaster’. De kosten van de inmeting en de splitsing zijn voor verkoper.
De koopsom van de kavel wordt belast met 8% overdrachtsbelasting.

Door en voor rekening van de koper komen:
• Aansluiting nutsvoorzieningen; de kosten voor het naar binnen brengen van de nutsvoorzieningen, oftewel contract afsluiten met een leverancier.
• Aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning);
• Eventuele overige tuinaanleg.

Omgeving
Groesbeek staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Verder heeft Groesbeek alle voorzieningen zoals vele winkels, gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school. Nijmegen, de oudste stad van Nederland, staat bekend als studentenstad met een gezellig centrum met vele terrassen, musea, schouwburg en een groot winkelcentrum.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-03-29
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 1200

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.