Verkocht

Bouwgrond te koop in Noord-Brabant - Burgemeester Moorenstraat 0nabij nummer 65, Haps

Noord-Brabant
Prijs op aanvraag
17010 m² perceel

Noord-Brabant!

UW DROOMHUIS BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!

Te Koop: Een zeer royale bouwkavel met weiland van circa 17.000 m², op een unieke plek in het mooie buitengebied van Haps.

Situering:
Gelegen in het buitengebied van Haps. Het centrum van Haps ligt op circa 750 meter en het centrum van Cuijk ligt op een afstand van circa 5 km. Vanuit deze locatie is het mogelijk om direct het uitgestrekte Land van Cuijk in te wandelen of te fietsen.
Verder ligt Haps op circa 15 kilometer afstand van Nijmegen, goed bereikbaar door de aanwezige uitvalswegen. De kavel ligt op slechts 5 minuten rijden van de A73 die een directe verbinding verzorgt tussen Noord- en Zuid-Nederland.

Algemeen:
Haps staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Verder heeft Haps een aantal voorzieningen zoals een supermarkt, een basisschool en diverse kinderopvang mogelijkheden. Cuijk, heeft een ruimer aanbod van winkels, een middelbare school, een Schouwburg en het uitgebreid recreatie- en watersportgebied De Kraaijenbergse Plassen.

Bebouwingsmogelijkheden:
De nieuw te bouwen woning mag 1.000 m³ groot worden. Tevens is het mogelijk om ondergronds één bouwlaag te bouwen. Binnen de architectonische kenmerken van de bebouwing in de omgeving zijn er volop mogelijkheden om uw eigen droomhuis te bouwen. Tevens mag een buitenzwembad of zwemvijver nabij het huis aangelegd worden van maximaal 100 m². Naast de woning bestaat de mogelijkheid om een bijgebouw van gezamenlijk 100 m² te realiseren en onder voorwaarden tot maximaal 250 m².
Door de aanwezigheid van het weiland en de mogelijkheid van de bouw van een bijgebouw van maar liefst 250 m², is dit object uitermate geschikt om hobbymatig een aantal paarden te houden. Of wat dacht u van een kleinschalige boomgaard in combinatie met een dierenweide?

Prijs: op aanvraag.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een naastgelegen bouwkavel van circa 9.000 m² te kopen.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-03-18
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 17010