Te koop in Overijssel - Koersweg 9b, Haarle

Overijssel
€ 360.000
1738 m² perceel
Bouwrijp

Overijssel

Landelijk gelegen bouwkavel in buitengebied van Haarle te koop!
In het buitengebied van Haarle vrij uitkijkend over een aan te leggen vijver en het Sallandse landschap gelegen royale bouwkavel met een oppervlakte van ca. 1.738 m2. De kavel heeft een woonbestemming waar de bouw van een woning van 750 m³ met bijgebouw van 100 m² is toegestaan. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen en nabij verbindingswegen. Zwolle binnen 25 autominuten bereikbaar.

Omschrijving
De kavel heeft een woonbestemming waar de bouw van een vrijstaande woning van 750 m³ met bijgebouw van 100 m² is toegestaan. Het is mogelijk een kangoeroewoning te bouwen, ideaal voor ouders/kinderen. Mogelijkheid eigen bouwplan te verwezenlijken.

De nutsvoorzieningen water, elektra, riolering en glasvezel zijn aan de weg gelegen. De kosten voor de aanleg van de nutsvoorzieningen zijn voor de koper.

De koper dient zelf een aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) te regelen. De kavel wordt aangeboden zonder aannemers of architect verplichting.

Vrij uitzicht en de vrijheid van buiten wonen maar toch op fietsafstand van diverse voorzieningen. Toegankelijk via de bestaande oprit aan de noordzijde van de kavel, welke is verhard met klinkers. De kavel heeft volgens het erfinrichtingsplan een gezamenlijke oprit, welke zal worden gesplitst.

De koopsom van de grond is inclusief:
* omzetbelasting;
* kosten leveringsakte notaris;
* kadastrale inmeting door verkoper;
* verharding toegangsweg reeds aanwezig;
* aanwezig bodemonderzoek.

De koopsom van de grond is exclusief:
* de kosten van financiering, te weten afsluitkosten en kosten hypotheekakte;
* overige notaris- en kadastrale kosten;
* alle bouw- en legeskosten en kosten omgevingsvergunning;
* architect- en constructeurskosten;
* aansluitkosten water, elektra, riolering en glasvezel;
* landschappelijke inrichting van de kavel.

De kavel is ruimtelijk in het landschap ingebed waarbij het bouwvlak zo gesitueerd zijn dat deze alle uitzicht bieden, zonder dat daarbij de privacy in het gedrang komt.

Kenmerken:
- veel vrijheid en riant uitzicht over de landerijen;
- dorp Haarle op korte afstand;
- nabij verbindingswegen.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 360.000,00
Prijstype v.o.n.
Datum opdracht 2022-02-24
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 1738

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.