Verkocht onder voorbehoud

Eengezinswoning te koop in Noord-Brabant - Gildestraat 15B, Holthees

Eengezinswoning in Noord-Brabant
€ 485.000
755 m² perceel
120 m² wonen
4 kamers

Eengezinswoning in Noord-Brabant

NIEUWBOUW

In het centrum van Holthees, met uitkijk op de landerijen, is deze nieuw te realiseren levensloopbestendige woning met een inhoud van 530 m³ op een perceel van 755 m² te koop. De bouw van de woning zal gerealiseerd worden door bouwbedrijf Koenen en Zn. te Holthees (aangesloten bij BouwGarant).

De indeling van de eerste verdieping is nog nader te bepalen:

Optie 1
De verdieping wordt ingedeeld met een slaapkamer aan de achterzijde van de woning, een hobbyruimte aan de voorzijde van de woning en een technische ruimte. Meerprijs: € 8.470,-- incl. btw.

Optie 2
De verdieping wordt ingedeeld met een derde slaapkamer en een technische ruimte. Meerprijs: € 7.986,-- incl. btw.

Optie 3
De indeling van de begane grond is te wijzigen in een grote multifunctionele ruimte (garage/berging/speelkamer/kantoor), met op termijn de mogelijkheid hier levensloopbestendige ruimte te realiseren.

Optie 4
De indeling van de begane grond is aan te vullen met een extra hal aan de achterzijde van de woning.


Werkbeschrijving woning Gildestraat 15 B Holthees

* In de werkbeschrijving zijn stelposten opgenomen. Dit zijn voorlopige bedragen en worden tijdens de bouw verrekend afhankelijk van de materiaalkeuzes die u dan maakt.

GRONDWERK EN FUNDERING
Voor deze woning is een diepsondering gemaakt. Aan de hand van die onderzoeken heeft de constructeur een funderingsadvies opgesteld. De grondwerken en funderingen worden uitgevoerd conform deze adviezen.

BETONVLOER BEGANE GROND
De begane grondvloer is goed geïsoleerd en wordt voorzien van vloerverwarming. Deze is opgedeeld in zones zodat die naar wens kunnen worden ingeregeld. De isolatiewaarde is 4.5.

BETONVLOER VERDIEPING
Dit is een breedplaatvloer met daaroverheen een afwerklaag voorzien van vloerverwarming. Er is rekening gehouden met standaard lichtpunten. Daarnaast hebt u de optie om tegen meerprijs extra sparingen te maken voor spotjes.

BINNENMETSELWERK
De dragende binnenwanden op de begane grond en verdieping worden uitgevoerd in klakzandsteen dik 100 mm. De niet dragende wanden op de begane grond zijn van gasbeton dik 70 mm.
Op de verdieping zijn diverse opties mogelijk voor het realiseren van extra kamers. Deze indelingen worden gemaakt met metal stud gips wanden die behang klaar worden opgeleverd.

BUITENMETSELWERK
Het buitenmetselwerk wordt vervaardigd met een waalformaat handvormsteen in wildverband en platvol gevoegd. De onderste lagen wordt een donkere plintsteen. Daarboven wordt het metselwerk voorzien van een witte waterdoorlatende muurverf. Voor de aankoop van de gevelstenen is een verrekenbare stelpost opgenomen van € 300,00 excl. btw per 1.000 stuks.
De schoorstenen op het dak zijn esthetische schoorstenen. Ze worden afgedekt met een hardsteenplaat. Alle buitenmuren worden geïsoleerd met een waarde van 4.5.

DAKPLATEN
De dakplaten op de verdieping zijn prefab geïsoleerde dakplaten en zijn aan de onderzijde wit afgewerkt. De isolatiewaarde van de dakplaten is 6.0.

VOORDEURKOZIJN
Alleen het voordeur kozijn is van hardhout gemaakt. Het model van de voordeur kan nog aangepast worden. Voor de aankoop van de deur is een stelpost van € 990,00 excl. btw aangehouden.
Ten behoeve van glas in de voordeur is een stelpost aangehouden van € 132,00 excl. btw.

OVERIGE BUITENKOZIJNEN
De overige buitenkozijnen zijn vervaardigd van kunststof met HR++ glas.
De kleur aan de binnenzijde is crème. De kleur aan de buitenzijde is antraciet.

BINNENKOZIJNEN
De binnen kozijnen zijn hardhouten kozijnen geschikt voor stompe binnendeuren.
Voor de aankoop van de binnendeuren is een verrekenbare stelpost opgenomen van € 180,00 excl. btw per deur. De schuifdeur van de badkamer schuift voor de wand langs.

HANG EN SLUITWERK
Voor de aankoop van hang en sluitwerk zijn stelposten aangehouden.
Hang en sluitwerk t.b.v. de voordeur………..220,00 excl. btw
Cilinders t.b.v. de buitendeuren………….…..165,00 excl. btw
Hang en sluitwerk t.b.v. de binnendeuren…..495,00 excl. btw

VERDIEPINGTRAP
De verdiepingtrap is in een dichte vurenhouten uitvoering

PLATTE DAKEN.
De platte daken worden voorzien van isolatie (waarde 6,0) en afgewerkt met kunststof of bitumen dakbedekking. De dakranden worden afgewerkt met zinken sierranden.

HEMELWATERAFVOEREN
De hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in witte PVC. De goten worden vervaardigd van zink.

DAKPANNEN
Het dak wordt voorzien van betonnen Nelskamp Sigma Graniet pannen.

RAAMDORPELS
De raamdorpels worden vervaardigd van hardsteen.

BINNENDORPELS
Onder de wc en badkamerdeur komt een hardsteen dorpel.

VENSTERBANKEN
Voor de levering van vensterbanken is een stelpost opgenomen van € 40,00 per m1 (compleet afgewerkt).

STUKWERK
De betonnen plafonds van de begane grond worden voorzien van spuitwerk. Vooraf zullen de v-naden in de plafonds worden dichtgezet. De binnenwanden van de woning worden behangklaar opgeleverd.

TEGELWERK
De badkamer en de wc worden voorzien van vloertegels. Voor de aankoop van tegels is een verrekenbare stelpost opgenomen van € 40,00 per m2. De badkamer wordt voorzien van wandtegels tot het plafond. De wc wordt voorzien van wandtegels tot 120 cm+. De bijkeuken wordt voorzien van wandtegels tot 120 cm+. Voor de aankoop van de wandtegels is een verrekenbare stelpost opgenomen van € 25,00 btw per m2.

AFTIMMERWERK
Er zijn geen plinten gerekend in de woning. Hiervoor dient u zelf zorg te dragen in overleg met een bedrijf dat voor u de vloerbedekking verzorgt.

KEUKEN
De keuken is buiten bestek. De benodigde leidingen worden aangebracht volgens nadere opgave.
Het aansluiten van de keuken dient door uw keukenleverancier te geschieden. Voor de afzuigkap is uitgegaan dat er een recirculatie afzuigkap komt. Indien u kiest voor een BORA-systeem of een afzuigkap die via het plafond zijn lucht afvoert moet u rekening houden met extra kosten voor een afvoerkanaal.

SCHILDERWERK/BEHANGWERK
Het schilderwerk blijft voor eigen rekening. Hierbij denkend aan het schilderen van de voordeur(kozijn), de binnendeur(kozijnen) en de trap. Het behangwerk blijft voor eigen rekening.

ELEKTRA-INSTALLATIE
De elektra-installatie wordt uitgevoerd conform de NEN 1010.
Daarnaast is voor het leveren, plaatsen en aansluiten van zonnepanelen met toebehoren een verrekenbare stelpost opgenomen van € 4.950,00 excl. btw.

VERWARMING
De woning wordt voorzien van een Vaillant aro THERM lucht/water warmtepompsysteem.
Warmwater middels een warmwatervoorziening d.m.v. elektrisch naverwarmde boiler van 200 liter.
Inclusief extra zoneventiel ( bekrachtigd gesloten in de koelfunctie) in de aanvoerleiding van de badkamer.
Inclusief weersafhankelijke voorregeling van de installatie.
Inclusief weersafhankelijke naregeling van de installatie.

VENTILATIE
De woning wordt geventileerd volgens voorschriften inclusief de daarbij benodigde ventilatieroosters en dakdoorvoeren.

KUNSTSTOF WATERLEIDINGEN
Koud waterleidingen naar: keuken, toilet, wasmachine, technische ruimte, badkamer en buitenkraan.
Warm waterleidingen naar: keuken en badkamer.

SANITAIR
Voor het leveren en plaatsen van het sanitair is een stelpost opgenomen van € 4.400,00 excl. btw.
De wc’s zijn gerekend als vrij hangende wc’s.

NUTSLEIDINGEN
Bij oplevering zijn de nutsleidingen voor water en elektra binnengebracht.
Deze kosten zijn inbegrepen. Aansluitend kunt u van elektraleverancier wisselen voor het geval u dat wenst. Voor CAI en telefoon dient u zelf de benodigde aanvragen te verrichten. De kosten van CAI en telefoon zijn niet inbegrepen

REGENWATER
De woning wordt voor de afvoer van het regenwater aangesloten op een infiltratie systeem dat er voor zorgt dat regenwater in de grond geïnfiltreerd wordt. Voor het vuilwater wordt de woning aangesloten op het gemeente riool. Deze kosten zijn inbegrepen.

SCHOONMAAK.
Voorafgaande aan de oplevering zal de gehele woning worden schoongemaakt. Het glas, kozijnen, deuren en tegelwerk wordt gewassen. De woning krijgt daarnaast een grondige opleveringsschoonmaak.

BUITEN BERGING
Op het terrein staat een buitenberging/blokhut. Deze behoort inclusief bij de aankoop.
De daar reeds aanwezige elektra en waterleiding was voorheen aangesloten op de installatie van de linker woning. In de koopsom zijn geen nieuwe aansluitleidingen opgenomen. Dit kan later uiteraard in overleg met de installateur extra toegevoegd worden.

BESTRATING
De bestratingswerken zijn niet inbegrepen. Wel zal er door de gemeente een inrit worden aangelegd vanaf de straat tot de perceelgrens.

TUINAFRASTERING
Het perceel is aan de achterzijde en de rechterzijde reeds voorzien van een tuinafscheiding.
Aan de linkerzijde bestaat die afscheiding uit een palen en draad-afscheiding.
In overleg met uw buurman kan u hiervoor eigen plannen maken.

Holthees ligt gunstig ten opzichte van alle uitvalswegen:
Zo bent u binnen 15 minuten in hartje Venray of Boxmeer, het treinstation van Vierlingsbeek ligt op 5 minuten.De supermarkten bevinden zich op ca. 10 minuten van Holthees in respectievelijk Overloon en Vierlingsbeek.Via de A73 zijn de grotere steden Nijmegen, Venlo en Eindhoven goed bereikbaar.

Holthees heeft een verrassend aanbod aan voorzieningen:
Een toekomstbestendige basisschool, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang,zwemschool (zwemopleiding voor jong en aqua gym voor ouderen), ambulante dierenarts, ambulante pedicure, fysiotherapie, jeu de boelbanen en bij langdurige vorst wordt er een grote ijsbaan gemaakt. Camping” De Buitenboel” met overnachtingsmogelijkheden in een “oude treinwagon” of in een Finse Kota met buiten een eigen hottub. Camping “Hoeve De Knol” met overnachtingsmogelijkheden in sfeervolle boerderijslaapkamers.Naast bovengenoemde campings zijn er nog verschillende “Bed en Breakfast“ waar uw gasten van verder weg sfeervol de nacht kunnen doorbrengen. Mariakapel (voormalige kerkje waar maandelijks concerten worden gegeven).Kunstroute; 2-jaarlijks festijn met 40-tal kunstexposities.Verzorgingstehuis (wel zo fijn om eventuele oudere familieleden kort in de buurt te kunnen hebben).Milieustraat voor het afvoeren van tuinafval, hout en puin resten.

Holthees heeft een verrassend aanbod aan verenigingen:
Sprankelend verenigingsleven, waaronder voetbal, fanfare, gilde, carnaval, zangkoor, toneel, vrouwenvereniging, actieve jeugdvereniging voor kinderen van de basisschool en voortgezet onderwijs, actieve ouderenvereniging en een Oranjevereniging.De dorpsraad van Holthees en Smakt bestaat uit een tiental vrijwilligers die de belangen behartigen van alle inwoners Holthees en Smakt.De dorpsraad geeft ook twee-wekelijks een dorps-krantje uit. Ondanks alle andere digitale mogelijkheden heeft “Het Krentje” nog altijd de voorkeur en sympathie van de lezers.

Holthees heeft een verrassend aanbod aan natuur:
Vanuit het dorp loop je zo de Overloonsche Duinen in met fraaie wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. De Overloonsche Duinen is de verzamelnaam van een aantal bossen en natuurgebieden nabij de plaats Overloon. In totaal omvat dit gebied 720 ha.Rondom het Schaartven zijn fraaie ontspanningsmogelijkheden.Ten zuiden van Holthees/Smakt wandel je zo de Boschhuizerduinen in.Ten noorden van Holthees op 3 km afstand ligt het Maasheggenlandschap met uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden langs de Maas.Ten oosten van Holthees op 2 km afstand de Maas met watersportmogelijkheden.Het Pieterpad doorkruist Holthees en zorgt voor extra levendigheid.

Holthees heeft een verrassend aanbod aan bedrijven:
Café en cafetaria.Winkel met tuinbenodigdheden en dierenvoeders.Garagebedrijf voor auto onderhoud.Technische bedrijven t.b.v. bouw, elektra, loodgieter, zonnepanelen, grondwerk en tuinonderhoud architectuur, videografie.Daarnaast een veelheid van bedrijven die actief zijn in de zorg, dienstverlening en accountancy.

Holthees heeft een verrassende omgeving:
Op 4 km afstand kun je golfen op “Golfbaan Overloon”.
Op 4 km afstand ligt het Zooparc en het Oorlogs- en verzetsmuseum.
Op 7 km afstand kun je golfen op “Golf- en Countryclub Geijsteren".
Op 2 km afstand liggen 4 tennisbanen.
Op 1 km afstand overdekte paarden-manege met mogelijkheden voor rijlessen en recreatief rijden.

Holthees heeft een verrassende inwonerssamenstelling:
Holthees kenmerkt zich doordat de jeugd het dorp niet wil ontvluchten maar zich er graag wil nestelen.
De afgelopen jaren zijn veel starterswoningen gebouwd en dat betekent veel jonge gezinnen met veel nieuwe aanwas.
Daarnaast is het dorp in trek bij mensen van buiten af. Hierdoor is een geweldige mix ontstaan van “oud en nieuw”.
Nieuwe inwoners voelen zich al snel thuis in Holthees, mede dankzij de goede sfeer in het dorp.


Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 485.000,00
Prijstype v.o.n.
Datum opdracht 2021-03-21
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 120
Bruto inhoud m3 530
Perceel oppervlakte 755

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij school
In bosrijke omgeving
Open ligging
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 2021

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.