Verkocht

Te koop in Noord-Holland - Polderweg 0ong, Hippolytushoef

Noord-Holland
€ 330.000
14963 m² perceel

Noord-Holland

Vanwege de grote belangstelling voor het object is besloten alle geïnteresseerden de gelegenheid te geven een bieding uit te brengen voor maandag 15 MAART 2021, 17.00 uur. Vervolgens zullen de biedingen worden afgewogen en zal er een keuze worden gemaakt met welke partij verder gesproken wordt.
Verkoper behoudt zich ten alle tijden het recht van gunning voor, naast de prijs zullen ook de overige voorwaarden worden meegewogen.


Een landelijke locatie wordt te koop aangeboden.....
Aan de Polderweg 2 in Hippolytushoef bieden wij namens de Provincie Noord-Holland deze agrarische kavel van ongeveer 14.963 m² aan.

Hiermee ontstaat een unieke kans om uw droom te realiseren. Geheel vrij wonen in de polder Waard- Nieuwland en naar eigen inzicht bouwen aan uw droom locatie.

Huidige bestemming is Agrarisch met een agrarisch bouwblok van 10.000 m².
Het is aan de Gemeente Hollands Kroon om medewerking te verlenen aan het omzetten van de agrarische functie naar Wonen.
Ook bestaat de mogelijkheid van het realiseren van een kleinschalig agrarisch bedrijf met nevenactiviteiten als zorg of recreatie. Zie hiervoor de geldende bestemmingsregels.
In de polder heeft u prachtige vergezichten. U kunt de kavel zo inrichten dat uw woning en tuin een ideale zon ligging hebben. Met een uitzicht dat nooit zal vervelen, iedere dag en elk seizoen is weer anders.

Rust en ruimte om te genieten van het platteland
Heel vroeger woonde hier een akkerbouwer die er zijn landerijen verzorgde en zijn producten oogstte. De locatie wordt nu te koop aangeboden voor iemand die hier weer een
nieuwe landelijke woning of kleinschalig agrarisch bedrijf wil realiseren.
U kunt hierbij denken aan uw eigen historische, energie neutrale stolp- of schuurwoning met bijgebouwen/schuren die mooi in het landschap passen (zie ook bovenstaande
impressie).
Op een gedeelte van het perceel is een lichte puinverontreiniging geconstateerd, het perceel is in 2005 volledig gesaneerd en opgeruimd. De beschikbare sanerings- en bodemonderzoeken worden op verzoek aan u toegezonden.
Recentelijk zijn de bomen en de boomsingel gesnoeid.

Impressie van een mogelijke erfinrichting.
Door de gemeente Hollands Kroon is een aantal spelregels opgesteld ten aanzien van het gebruik van de Polderweg 2 in Hippolytushoef, waaronder de mogelijkheid tot wonen of recreatie volgens de geldende regels van het bestemmingsplan.
Voor de toetsing van uw plannen kunt u een principeverzoek indienen bij de gemeente.

Algemene informatie
De locatie is gelegen op zo’n 3 km van het centrum van Hippolytushoef. Het dorp heeft diverse voorzieningen waaronder een supermarkt en diverse winkels. Den Oever ligt op circa 5 km en heeft een grote supermarkt, een actief verenigingsleven waaronder een actieve voetbalclub en de jaarlijkse Flora en Visserijdagen. Daarnaast is hier het Vikingen museum gevestigd, Wieringen het eiland der Vikingen.
De Polder Waard-Nieuwland is in 1847 drooggelegd naast het voormalig eiland Wieringen. De polder is circa 800 hectare groot en grenst ook aan de Wieringermeer. Oorspronkelijk
stonden er 6 boerderijen in deze nieuwe polder.

Binnen een uur in Amsterdam of op Schiphol.....
De locatie aan de Polderweg ligt op ca. 10 min. van de oprit naar de A7 bij Den Oever. Van hieruit bereikt u Amsterdam of Schiphol binnen een uur.

Afstand tot de locatie:
Hoorn                       39 km (30 min.)
Alkmaar                    50 km (45 min.)
Leeuwarden             70 km (55 min.)
Amsterdam               80 km (55 min.)
Schiphol Airport        88 km (1 uur)

Nadere informatie:
Het onderhavige object wordt te koop aangeboden onder voorbehoud van besluitvorming en goedkeuring door de Gedeputeerde Staten van de Provincie Noord-Holland. Onderdeel van de goedkeuring kan een Bibob-onderzoek zijn.

Ontwikkel de locatie naar eigen wensen
De huidige bestemming is agrarische doeleinden zonder bebouwing en gedeeltelijk agrarische doeleinden met bebouwing (bouwblok van 10.000 m2), eea volgens het bestemmingsplan Buitengebied Wieringen 2002.
Bestemmingsregels zijn te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of op te vragen bij de Gemeente Hollands Kroon.
Het is aan de gemeente Hollands Kroon om medewerking te verlenen aan een bestemmingswijziging naar Wonen. Hierbij kunt u zelf de indeling en de nieuwe richting van de te realiseren bebouwing aangeven. U kunt hier dus een huis en het erf volledig naar eigen wensen ontwikkelen. Een voorwaarde zal zijn dat de woonkavel kleiner zal worden dan 10.000 m²

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 330.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-03-01
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 14963

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.